Tijd om te Helen – Nine Star Ki energie Volle Maan Maart

Healing-Time-Nina-Elshof-Feng-Shui

Ben jij een 5-aarde (geboren in 5-aarde: geboren in 1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004 en 2013[1]) of een 7-metaal, dan werkt de volle maan van maart direct uit via jouw element.

Autonoom

Het Nine Star Ki profiel van de volle maan van maart is 7-7-5; dat is 7-metaal, 7-metaal, 5-aarde.

De energie cyclus van dit profiel start in de derde positie waar 5-aarde zich deze maand bevindt. Dit benadrukt de noodzaak om verantwoording te nemen voor je daden en acties, maar ook om te handelen vanuit autonomie en persoonlijke autoriteit.

Van daar wordt de verbinding gelegd met 7-metaal in de eerste positie. 7-Metaal is het element dat de algemene energetische tendens van dit jaar bepaalt. Maar ook is de eerste positie verbonden met je persoonlijke algemene aard, je algemene energetische natuur. Het is deze algemene natuur die zichzelf niet alleen gespiegeld ziet in de energetische tendensen van het jaar, maar ook in die van de binnenwereld die verbonden is met de tweede positie waar ook een 7-metaal staat. Of vice versa als je dat liever hebt.

Healing-Time-Nina-Elshof-Feng-Shui

Kinderen

7-Metaal is het element dat zichzelf in de wereld tot uitdrukking brengt via het levensaspect ‘kinderen’. Een 7-metaal in zowel de eerste als de tweede positie van dit profiel, brengt het levensaspect ‘kinderen’ versterkt onder de aandacht. 7-Metaal richt zich direct op kinderen en hun positie in de wereld. Maar zeker ook richt het zich op het kind in jezelf en spreekt het het kind aan dat je ooit was.

Onafhankelijk

Als kind was je afhankelijk van je ouders, van de mensen die voor je zorgden en je opvoedden. Hun benadering van het leven heb je om die reden nooit in twijfel getrokken of aangevochten. Veel van die regels die je als kind werden aangereikt, hebben hun werk gedaan op een dieper niveau van je zijn; op die delen van jezelf waar je je niet (altijd) bewust van bent. Keurig weggestopt in de uithoeken van je systeem, bepalen ze echter in belangrijke mate hoe je denkt en je gedraagt. Ondanks dat 5-aarde in dit profiel je uitnodigt om autonoom en onafhankelijk te handelen, is bijna niemand in staat om dat ook daadwerkelijk te doen.

Nine Star Ki energie Volle Maan maart: Tijd om te helen

Met de energie van het Nine Star Ki profiel van deze volle maan, wordt deze verborgen beïnvloeding zichtbaar en de werking ervan ontsluiert. Je krijgt nu de kans je bewust te worden welk effect dit heeft gehad op je leven. Dat werpt de vraag op of en hoe je met deze informatie wilt omgaan. Wat je er mee wilt doen. Of en hoe je vanuit je persoonlijke autonome autoriteit deze opgave benadert. Healing time!

 


 

De volledige beschrijving van de Nine Star Ki Volle Maan energie, heeft haar plek gevonden in de online Nine Star Ki voorspelling course.

Nine Star Ki online courseWanneer je al langer mijn Volle Maan blogs leest, dan weet je dat mijn beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan veel uitvoeriger is dan hierboven beschreven. Jarenlang heb ik deze kennis ook ruimschoots en vrij gedeeld. Maar nu hebben we een spannend besluit genomen;

De volledige beschrijving van elke Volle Maan profiel wordt vanaf nu alleen nog exclusief in de Nine Star Ki voorspelling 2020 course gepubliceerd.

De Engelstalige en de verkorte versie blijven we delen zoals je gewend bent.

De online leeromgeving biedt het kennisfundament waarop ik meer inhoud, diepgang en achtergrond met je kan delen. En binnen de context van deze besloten omgeving komt de informatie van elk Volle Maan artikel ook beter tot haar recht.

Praktisch

Voor slechts €49,95 krijg je onbeperkt toegang tot de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course én ontvang je elke maand de volledige beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan. Met het oog op de publicatie van mijn Nine Star Ki boek kun je naast de bonussen die nu al in de course zitten, ook nog nieuwe bijzondere extra’s verwachten.

De volledige inhoud van de online Nine Star Ki voorspelling course 2020 lees je hier.

Met het aanmelden voor de online course, creëer je eenvoudig je eigen leeromgeving. Je ontvangt automatisch een mailtje wanneer er een nieuw artikel gepubliceerd is. Gedurende het jaar ontstaat er zo een helder overzicht van alle Volle Maan artikelen.

Het vervolg van je pad ontstaat wanneer je de volgende stap voorwaarts zet.

Omdat ik hoop dat je deze kans benut en verder met me optrekt, geef ik je graag 10% korting cadeau als je je nu aanmeld. Gebruik hiervoor de code inspirerendNSK aan het einde van het bestelproces.

Bestel je toegang hier.

Ik zie je graag in de online course of een ander moment!

 


[1] Voor alle geboortejaren geldt dat rekening gehouden dient te worden met het Chinees Nieuwjaar dat niet op 1 januari begint, maar elk jaar op een ander moment plaatsvindt tussen 20 januari en 21 februari. Ben je jarig vòòr 21 januari, dan geldt als geboortejaar het jaar voorafgaand. Ben je geboren tussen 20 januari en 21 februari, dan dient een tabel geraadpleegd te worden om het juiste, energetische geboortejaar vast te stellen. Je kunt mij altijd even mailen om je jaargetal uit te rekenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *