Zorgbad Zonnewater, Nina Elshof, Feng Shui project

Zorgbad Zonnewater

Zorgbad Zonnewater

Zorgbad Zonnewater is een zogenaamd warm-water zwembad. Een zorgbad biedt aangepaste faciliteiten en extra zorg voor volwassenen en kinderen die dat nodig hebben. Een positieve en veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding staan daarbij voorop.

Een zorgbad is een kleinschalige voorziening waar mensen individueel en in een groep oefenen en bewegen in warm water. Uiteraard kun je er ook leren zwemmen. Zorgbad Zonnewater is voornamelijk gericht op volwassenen en kinderen, chronisch zieken, lichamelijk gehandicapten en revalidanten. Allemaal mensen die de watertemperatuur van 33 graden Celsius (omgeving 34 graden Celsius) voor hun gezondheid niet kunnen missen. De gebruikers krijgen zwemmen of bewegen op maat van speciaal opgeleide zweminstructeurs en fysiotherapeuten die in dienst zijn van Zonnewater.

Met de inzet van Feng Shui zijn het kleur en materiaal gebruik volledig afgestemd op de doelgroep en wordt de gewenste beleving in het gebouw ondersteund. Er is een prettige, mensvriendelijke omgeving gecreëerd die de aandacht vestigt op de positieve kwaliteiten van de bezoekers en niet op hun handicap.

Wie: Zorgbad Zonnewater, Hoog-Keppel
Wat : Feng Shui analyse, ontwerp en interieuradvies
Officiële website : Zorgbad Zonnewater