Spiritualiteit Werkt bij het Opruimen

Spiritualiteit Werkt bij het Opruimen

Opruimen is een trend die veel aandacht krijgt in tijdschriften en op tv. Steeds meer mensen noemen zich organizer of huishoudcoach, iemand die je kunt inhuren om orde op zaken te stellen in je privéleven of werkomgeving.

Toegegeven: de rommel in je huis en in je leven kan te maken hebben met je persoonlijkheid, maar oude ballast loslaten, die letterlijk en figuurlijk iets nieuws in de weg kan staan, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe krijg je greep op de chaos? Hoe breng je jezelf tot een grote opruiming?

Nina Elshof legt uit waarom rommel en chaos ontstaan. Dat geeft inzicht in de oorzaak en in de verborgen boodschap. Want hulp van buiten kan je weliswaar op weg helpen, maar zonder het nodige inzicht kun je terugvallen in oude patronen, wat moedeloos maakt. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen. De heldere, humoristische uitleg en de praktische, herkenbare voorbeelden zijn voorzien van vele nuttige tips.

Spiritualiteit werkt bij het opruimen is een vervolg op Nina’s eerste boek, Spiritualiteit werkt in je huis. Dit tweede boek gaat dieper in op het thema opruimen en het onder controle krijgen van de rommel in je huis en in je leven.

Titel : Spiritualiteit werkt bij het opruimen – praktische tips om je huis en leven op orde te krijgen.
Auteur : Nina Elshof
Verschenen : Uitgeverij Ten Have, 2010,

Dit boek is helemaal uitverkocht en helaas niet meer leverbaar! Binnenkort wel te downloaden via deze site!

Spiritualiteit werkt bij het opruimen, Feng Shui boek, Nina Elshof