Nina-Elshof-Feng-Shui-Huis&Ziel-boek

Huis & Ziel

Huis & Ziel

Uit Huis & Ziel: ‘Een zoektocht naar een harmonieus en betekenisvol leven is in feite een zoektocht naar harmonie en betekenis in onszelf. Een speurtocht naar wie we zijn en hoe we onszelf in ons huis tot uitdrukking hebben gebracht. Een zoektocht door je huis naar zingeving in je bestaan. Dit boek helpt je bij het schatgraven, het inzicht vergaren en luisteren naar je huis en je omgeving. Zo ontstaat er ruimte om de stem van je Ziel beter te kunnen horen. Het boek reikt handvatten aan om je weer te verbinden met je Ziel zodat je je ware bestemming (her)ontdekt en zin kunt geven aan je leven.’

Ben je vastgelopen in je leven en is je huis een puinhoop of gewoon veel te vol? Ga dan met behulp van Huis & Ziel aan de slag en ruim mét je Huis ook je Ziel op. Met Huis & Ziel geeft Nina Elshof je het inzicht dat met het opruimen van overtollige ballast in je Huis er weer ruimte kan ontstaan voor enthousiasme en zin in het leven. Er ontstaat weer ruimte voor je Ziel. Als je Ziel niet langer ondergesneeuwd wordt door spullen en hun aanklevende emoties, kan zij zich weer tonen en leiding geven aan je leven.

Titel : Huis & Ziel – De spirit van het opruimen
Auteur : Nina Elshof
Verschenen : Uitgeverij AnkhHermes, 2015
Omslagontwerp : b’IJ Barbara
Illustraties : Abel P. de Vries
Koop direct je eigen exemplaar! : Huis & Ziel – De spirit van het opruimen

Lees gratis het eerste hoofdstuk

Er zijn veel boeken verschenen over opruimen. Over hoe je met meer spiritueel bewustzijn kunt wonen. Over wat je huis over jou vertelt. Ik kan me goed voorstellen dat je denkt ‘Ja, ja, weer zo’n boek, wat heeft dit boek wat die anderen niet hebben?’ Goede vraag. Maak daarom gratis kennis met Huis & Ziel; je leest hier het eerste hoofdstuk.