Feng Shui Academie

Feng Shui Academie

De Feng Shui Academie onderwijst de vaardigheid om met Feng Shui en Nine Star Ki te werken. Hiermee kun je vervolgens mensen helpen om antwoorden te vinden op persoonlijke vragen over wonen, werken en leven. De erkende beroepsopleiding, workshops en lesmodules bieden iedereen de gelegenheid om Feng Shui te leren begrijpen en er mee te leren werken. Doel is je hiermee in staat te stellen om allereerst je eigen leven beter in balans te brengen en te optimaliseren en je welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

De Feng Shui Academie is ontstaan vanuit een behoefte om een goede, degelijke opleiding aan te bieden. Er zijn veel aanbieders die je wijsmaken dat je na een vier-daagse workshop al in staat bent om huizen in te richten, Feng Shui duidingen te geven of aan de hand van Nine Star Ki of de I-Tjing voorspellingen kunt doen over iemands leven. Wij helpen je het kaf van het koren te scheiden.

Werken met het huis en de energie in het leven van anderen, vraagt om een zelfbewuste houding die de bereidheid toont om verantwoording te nemen voor aanbevelingen die gedaan worden en adviezen die gegeven worden. De jaaropleiding van de Feng Shui Academie schoolt je in de ontwikkeling van Feng Shui en Nine Star Ki vaardigheden en in de ontwikkeling van jezelf. Weten wie je bent helpt om te weten wat je doet. Je Feng Shui werk krijgt daardoor een enorme boost mee wat je op professioneel gebied positief zal onderscheiden van anderen.

Wie: Feng Shui Academie
Wat : Eerste erkende opleider in Feng Shui en Nine Star Ki
Sinds : 2007
Officiële website : www.FengShuiAcademie.com