Ontsnappen kan niet meer – Nine Star Ki energie Volle Maan april

Death-Nina-Elshof-Feng-Shui

Ben jij een 6-metaal (geboren in een 6-metaal jaar: 1931, 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003, 2012 en 2021) of een 7-metaal, dan werkt deze volle maan direct uit via jouw element.

 

Diep snijdend

Het Nine Star Ki profiel van de volle maan van april is 7-6-6; dat is 7-metaal, 6-metaal, 6-metaal. Een profiel dat enkel uit het element metaal bestaat dus. En metaal snijdt. Diep. Het is het meest penetrerende element van allemaal, die geen ruimte laat om te ontsnappen. Omdat 6-metaal ook de wachter is aan de poort van de dood, laat de energie van het Nine Star Ki profiel van deze maand je geen enkele ruimte om het feit te erkennen dat je van leven dood gaat. Dood is onvermijdelijk. Ook al ben je knap, zie je er goed uit, ben je rijk, charmant, intelligent en vriendelijk, ook jij hebt uiteindelijk de dood in de ogen te zien.

Genade

We hebben de verbinding tussen leven en dood verbroken. Daarmee hebben we de illusie gecreëerd dat, zolang we maar de juiste keuzes maken, we de dood uit de weg kunnen gaan. Maar de dood nivelleert. Het oogst zonder genade, zonder respect en ontzag voor de persoon in kwestie. De dood oogst zonder respect en ontzag voor hoe het leven geleefd is en vanuit welke intentie.

Nine Star Ki energie Volle Maan april; ontsnappen kan niet meer

De energie van het Nine Star Ki profiel van deze volle maan laat je geen ruimte om te ontsnappen. Het is een groot proces van nog verder naar binnen keren, een groot proces van inkeer. Sterker nog, van het naar binnen geduwd worden of je dat wilt of niet.

Kosmische stuwing

Weet dat deze kosmische stuwing het niet op jou persoonlijk gemunt heeft. Het is alleen op zoek naar het herstellen van de balans, naar het vinden van een nieuwe balans. Want wij mensen, die zogenaamd zorg dragen voor deze aarde, hebben ons werk niet goed gedaan. En dus moet het oude plaatsmaken, hoe sneller hoe beter.

Want wat volgt op loslaten is de ruimte waarin het nieuwe, dat wat nog onbekend is, zich kan aandienen en vorm aan kan nemen.

Dus doe wat je moet doen. Nu. Want de reis zal voorlopig nog woelig en chaotisch verlopen. Een reis die nog zeker tot eind volgend jaar gaat duren!

 


De volledige beschrijving van de Nine Star Ki Volle Maan energie, heeft haar plek gevonden in de online Nine Star Ki voorspelling course.

Nine Star Ki online courseWanneer je al langer mijn Volle Maan blogs leest, dan weet je dat mijn beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan veel uitvoeriger is dan hierboven beschreven. Jarenlang heb ik deze kennis ook ruimschoots en vrij gedeeld. Maar nu hebben we een spannend besluit genomen;

De volledige beschrijving van elke Volle Maan profiel wordt vanaf nu alleen nog exclusief in de Nine Star Ki voorspelling 2020 course gepubliceerd.

De Engelstalige en de verkorte versie blijven we delen zoals je gewend bent.

De online leeromgeving biedt het kennisfundament waarop ik meer inhoud, diepgang en achtergrond met je kan delen. En binnen de context van deze besloten omgeving komt de informatie van elk Volle Maan artikel ook beter tot haar recht.

Praktisch

Voor slechts €49,95 krijg je onbeperkt toegang tot de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course én ontvang je elke maand de volledige beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan. Met het oog op de publicatie van mijn Nine Star Ki boek kun je naast de bonussen die nu al in de course zitten, ook nog nieuwe bijzondere extra’s verwachten.

De volledige inhoud van de online Nine Star Ki voorspelling course 2020 lees je hier.

Met het aanmelden voor de online course, creëer je eenvoudig je eigen leeromgeving. Je ontvangt automatisch een mailtje wanneer er een nieuw artikel gepubliceerd is. Gedurende het jaar ontstaat er zo een helder overzicht van alle Volle Maan artikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *