Onderstroom – NineStarKi profiel Volle Maan – December

Onderstroom-Nina-Elshof-Feng-Shui-Undercurrent-Toni-Frissell

14 december 2016 – 01:06 in Tweeling; over de onderstroom en je diepste zieleroerselen

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 2 – 1 – 6. Tijd om je (opnieuw) te verbinden met je bron en je onder te dompelen in de onderstroom van je waterwereld die vol potentie is.

Potentie

Dit is de laatste volle maan van dit jaar. Hét moment om na te denken over de koers die je het komend jaar wilt gaan varen. Dit is het moment om je onder te dompelen in de oneindige bron van waaruit alles voortkomt en die vol potentie is.

Waarnaar ben jij op zoek? Vanuit welke focus ben jij bereid in het diepe te duiken? Naar welke vervulling van je wensen en dromen ben jij op zoek? Wat zijn je diepste zieleroerselen die op vervulling wachten?

Het is ook een moment om contact te maken met je onderwereld en onder te duiken om even niet zichtbaar te hoeven en te willen zijn.

Stilte

Het is een moment om even stil te zijn. Stil te vallen. Om rust te nemen en een pas op de plaats te maken, zodat je je relatie (2-aarde) met je binnenwereld (1-water in de tweede positie) kunt herstellen. Dat kan verdriet aanraken. Tranen in beweging brengen. Hoe klein het verdriet ook is, het kan een stille bron van invloed op je leven zijn die ongewenst is. Een onderstroom die je meesleurt en de koers bepaalt.

Zolang deze verdrietjes onbewust hun werk doen, kunnen ze er namelijk voor zorgen dat je leven een wending neemt die ongewenst is. Of dat je obstakels in de flow van je leven ervaart die een vloeiende doorstroom blokkeren. Zodra je echter naar ze luistert en je je onvoorwaardelijk met hen verbindt, kunnen ze onverwachte schatten naar de oppervlakte laten drijven.

Maanwater

Dit moment in de tijd, deze volle maan, vraagt om stille bezinning. Om overgave aan datgeen waar je normaal gesproken te druk voor bent om je er mee bezig te houden. Om even stil te staan voor je uitgeblust raakt. Om de druppels maanwater op je hart te voelen neerdalen die het verlangen van je ziel besprenkelen en tot leven wekken.

Het is het moment om je te verbinden met niet alleen je authentieke wensen, maar ook met je authentieke potentieel. Het is nu het moment om dat potentieel en die wensen die in je persoonlijke bron ronddobberen, te verbinden met de grootste bron: het universum. Het is nu het moment om een brug te slaan (6-metaal in de derde positie) tussen je onbewuste en je bewuste. Tussen jouw authentieke bron van leven en die van het universum. Het is nu het moment om die verbinding die vertroebelt was in de waan van de dag, te herstellen. Het is nu het moment om er op te vertrouwen dat datgeen wat bij jouw flow van leven past, zich vanzelf zal aandienen in je leven.

Het enige dat jij hoeft te doen is je focus helder krijgen (6-metaal in de derde positie). Zodat je een betere zwemmer wordt en daardoor in de flow van je leven nieuwe, gouden zandstranden kunt bereiken.

Onderstroom-Nina-Elshof-Feng-Shui-Undercurrent-Toni-Frissell
image: Undercurrent – Toni Frissell*

Onderstroom

Het is het moment in de tijd, in het jaar, dat je diepste zieleroerselen aan de oppervlakte mogen en kunnen komen. Dat het verborgene, de onderstroom van je leven, zichtbaar wordt zodat je de eb en vloed die de flow van je leven bepalen, kunt herkennen. Het is een sterke stroom, eentje die je meesleurt in de draaikolk die het leven soms kan zijn. Alleen stil luisteren, stil dobberen, je mee laten voeren met de dynamiek van de huidige stroom brengt je daar waar je ziel je wil hebben. Overgave nu legt het fundament voor een stroomversnelling in het nieuwe jaar.

Stroomversnelling

En dat er een stroomversnelling gaat plaatsvinden voor hen die de eigen obstakels beslecht heeft, treft geen twijfel! Op 22 januari vertel ik er over tijdens de Nine Star Ki voorspellingen voor 2017. Een ongekende kans om kennis te maken met wat het nieuwe jaar je te bieden heeft! Je bent van harte welkom, ook als je (nog) niet vertrouwd bent met de principes van Nine Star Ki. Aanmelden kun je hier.

*Deze foto is afkomstig van het album ‘Undercurrent’ van Bill Evans en Jim Hall. De foto is gemaakt door Toni Frissell en de originele titel is ‘Weeki Wachee Spring’, Florida.

2 gedachten over “Onderstroom – NineStarKi profiel Volle Maan – December”

 1. Martien Dalessi

  Lieve lieve Nina

  Hoe duidelijk kan een duiding zijn!
  De stroom (flow) is aan te raken er midden in zijn is het gevoel. Tranen al om en het blijft maar stromen. Het was vermoeiend maar ook verruimen.

  Groet met en uit de energie van liefde.
  Altijd in mijn hart Martien.

  1. Lieve Martien,
   Dank! De flow zorgt altijd, altijd voor verbinding. Alleen zien we deze soms zelf niet meer omdat we vertroebeld zijn. Tranen maken de verbinding weer schoon. Mooi!
   <3 Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *