Omvormen Als Voorbereiding Voor Het Nieuwe Jaar

Omvormen_Als_Voorbereiding_Voor_Het_Nieuwe_Jaar

Omvormen Als Voorbereiding Voor Het Nieuwe Jaar

Omvormen is het key-woord, ook gisterenavond tijdens de Volle Maan. En het is weer een maand met een Nine Star Ki profiel dat enkel en alleen uit aarde elementen bestaat.
Het is de derde keer dit jaar dat we een dergelijk, volledig aards profiel mogen ervaren. Dit profiel wil met haar energie ons er nogmaals op wijzen dat het toch echt noodzakelijk is om te accepteren dat we nu eenmaal een fysiek lichaam hebben en onszelf in het aardse domein staande dienen te houden.

De Nine Star Ki energie van de maand november laat een specifiek thema zien, dat eigenlijk het hele jaar al speelt: omvormen.

De thematiek van deze maand werkt door in je persoonlijke leven en energieveld, maar heeft absoluut ook invloed op het collectieve veld.
Het is een moment van ‘flipping the coin’; ineens ligt de andere zijde van de medaille boven. Ineens wordt er iets anders zichtbaar dat tot dan toe misschien verborgen was. Dit gaat niet langer over ‘omdenken’; dat hebben we de afgelopen twee jaar onder de invloed van het element metaal kunnen doen.

Nu komt het neer op ‘omvormen’. Het letterlijk anders in de vorm brengen.

Dat biedt de kans om wat niet (voldoende) ondersteunde of niet passend was, aan te passen naar een vorm die wel ondersteunt en je past. Een vorm die jou past.

De afgelopen drie jaren, tot nu toe, zijn we snakkend naar adem weer wat meer bij bewustzijn gekomen.

De schok van de ontwrichting heeft menig ziel gereanimeerd en nieuw leven in geblazen. En nu is het aan ons om dat nieuwe leven toe te passen en het oude leven om te vormen naar een model dat eerlijker, vriendelijker, liefdevoller, gezonder, empathischer, evenwichtiger, kortom, menselijker is.

Volgend jaar gaan we dat echt leven en naar buiten brengen.

Dan komt het er op neer dat het resultaat van de omvorming, die nu nog gaande is, uitgedragen gaat worden. Nu echter, worden we nog uitgedaagd om er op persoonlijk niveau mee te worstelen.

Kun je, daar waar je je eigen standvastige autoriteitspositie inneemt, het kwetsbare niet-weten in jezelf omarmen?

Kun je het vertrouwen dat je had in het systeem, verleggen naar vertrouwen in kosmische principes die altijd (altijd!) het leven ondersteunen? Kun je je onwrikbare zekerheden omvormen naar deemoedig meebewegen in krachten die groter zijn dan jijzelf? Kun je je houding omvormen van onbeweeglijk en absoluut, naar een houding van twijfel als eerbetoon aan de waarheid? Van onaantastbare macht naar Kundalini kracht.

Het is de opmaat voor een nieuw jaar dat in aantocht is, waarin er letterlijk een nieuwe wind gaat waaien.

Een jaar waar we nu de basis voor creëren. Zelfrealisatie en onafhankelijkheid zijn daarin belangrijke ingrediënten. Geloof me, het nieuwe jaar belooft veel goeds. Alhoewel de mate van dat goeds afhankelijk is van het werk dat je nu verzet.

Wat dat nieuwe jaar te bieden heeft is hoopvol.

Een jaar bomvol beloftes op toekomstige voorspoed. Tegelijk een jaar waarin niet elke lotusbloem zich aan de modder weet te ontworstelen. Een jaar ook waarin de resultaten van je ontwikkeling in de afgelopen jaren, zichtbaar worden. Een jaar waarin je de vruchten kunt plukken van je groei. Of niet.

1 gedachte over “Omvormen Als Voorbereiding Voor Het Nieuwe Jaar”

  1. Pffft…eindelijk. Niet meer in verbazing kijken wat er allemaal om me heen gebeurt. NIet meer proberen stil te staan en slechts een beetje schommelen op de golven van de heftigheid om me heen. Niet alleen maar anderen opvangen. Eindelijk een stroming om in actie te komen in plaatst van me staande te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *