Ommekeer – NineStarKi energie Volle Maan September

Ommekeer-Nina-Elshof-Feng-Shui

Ommekeer

Wat een volle maan hebben we deze maand! Ze is warm en vurig en biedt een moment van ommekeer met grote betekenis. Het is een maand waarin de energie van je ziel kan ontvlammen en de manier waarop je je gedraagt en je naar buiten toe toont, kan transformeren. De energieën helpen je je leven te hervormen en om je ideeën in een vorm te gieten die je ondersteunt bij het bereiken van het doel dat je ziel voor ogen heeft.

Wortels

Het Nine Star Ki profiel van deze volle maan is 8-4-9; dat is 8-aarde, 4-hout, 9-vuur. De energie cyclus van dit profiel start in de tweede positie waar 4-hout deze maand staat. Dat betekent dat de groeikracht van het leven zich in het hart van dit profiel wortelt. Deze groeikracht stimuleert de energie van het hart en de ziel (9-vuur in de derde positie) om door de poort van 8-aarde in de eerste positie te gaan en zich daar te verbinden met de wereld van doorleefde wijsheid.

Met andere woorden, dit profiel nodigt je uit om je te verbinden met de wortels van het leven zelf, met je persoonlijke wortels, en die groeikracht te gebruiken zodat het vuur van je ziel het pad dat je bewandelt in het leven kan verlichten en je innerlijke wijsheid tot uitdrukking gebracht kan worden. Gelijktijdig kan dit vuur je helpen de schepen achter je te verbranden die toekomstige groei en je vrijheid om te doen wat je wilt, in de weg liggen. Wat een ommekeer zal dat te weeg brengen!

Zelfbeklag

Het is een volle maan die heel makkelijk onrust, irritatie en conflict kan veroorzaken. Dus bewaar je kalmte! Wat je nog niet geïntegreerd hebt, ontvangt een behoorlijke portie energie die zichzelf kan tonen in de vorm van zelfbeklag of hysterie. Hoe dan ook, het kan de situatie opstuwen tot een kookpunt met een chaotisch momentum. Moeilijk om te hanteren als dat uit de hand loopt. Maar ook een grote kans om langlopende conflicten op te lossen, als je de zelfbeheersing vindt om de transformatie kracht van liefde (9-vuur) aan de mix toe te voegen. Vermijd dus zelf-kritiek en meer nog, zelfbeklag. Gebruik de groeikracht van de 4-hout energie om op te groeien tot emotionele volwassenheid; tot een nieuwe en betere versie van jezelf. 

Ommekeer-Nina-Elshof-Feng-ShuiHoop

De energie van het Nine Star Ki profiel van de volle maan van september kan je helpen om oud trauma te helen. Dit doe je door liefdevolle energie (9-vuur) aan 8-aarde te geven, die de ervaringen uit het verleden representeert. Zowel persoonlijke als die van je voorouders. Deze liefdevolle energie kan je helpen om de rottende resten op te ruimen van een verleden dat niet langer de toekomst dient. Resten die je weg naar succes blokkeren en het fundament ondermijnen waarop je dat succes kunt bouwen. Het is een proces dat confronterend is en je hogelijk ongemakkelijk voelt. Deze groeipijnen zijn echter bevrijdend zodat je je ervaring, je kennis en innerlijke wijsheid op nieuwe en creatieve wijze tot uitdrukking kunt brengen. Dat geeft je dromen en biedt hoop voor wat gaat komen.

Creatie

Het profiel gaat gepaard met de uitdaging om te voorkomen dat je deze energie uitleeft als een drama-queen. In plaats daarvan is het goed om je te realiseren dat het netwerk van wortels van 4-hout je kan herinneren aan het feit dat we allemaal individuen in verbinding zijn. Dat we onze wereld op z’n best vanuit altruïstische co-creatie vorm geven. Of we ons dat nu bewust zijn of niet. Of dit nu gedaan wordt vanuit een positieve intentie of vanuit het tegenovergestelde. Dus ‘blijf kalm temidden van het lawaai en de haast’ (tekst uit Desiderata van Max Ehrmann). Kies met wijsheid en geduld voor de ommekeer die bij jou past. En doe anderen niet aan wat jij niet wilt dat jou aangedaan wordt. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *