Nine Star Ki voorspelling 2018

leer hoe je optimaal gebruik maakt van de energie in dit vuur-jaar

Nine Star Ki voorspelling 2018, video

Zoek je naar houvast in een voortdurend veranderende wereld? Wil je de gebeurtenissen in je leven en in je omgeving beter kunnen begrijpen? En wil je jouw eigen reacties daarop beter kunnen plaatsen?

 

In de Nine Star Ki voorspelling 2018 verteld Nina Elshof wat je het komende jaar mag verwachten. Ze beschrijft de energetische tendens van dit vuur-jaar en de mogelijke uitwerking daarvan in ons (maatschappelijke-) leven.

De kennis uit deze voorspellingen geeft je helderheid over wat 2018 je brengt. En het laat je de mogelijkheden zien waarmee jij daar optimaal gebruik van maakt.

Bekijk de hele Nine Star Ki voorspelling 2018

 

De Nine Star Ki voorspellingen worden jaarlijks naast het geschreven blog  exclusief gedeeld in een eenmalig, live event. Tientallen belangstellenden worden persoonlijke door Nina meegenomen in een uitleg welke veranderingen zowel collectief als persoonlijk te wachten staan dat komende jaar.

 

Het geschreven blog lees je hier.

 

Met de Nine Star Ki voorspelling 2018 video’s krijg je nu de mogelijkheid om alle gedeelde kennis en inzichten van deze dag volledig terug te kijken!

Nine Star Ki voorspelling 2018 video's, Nina Elshof

Voor slechts €19,95 krijg je onbeperkt toegang tot de volledige video weergaven van deze exclusieve dag.

 

Bestel eenvoudig je ticket via onderstaande button. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met link en wachtwoord naar de video’s. De video’s zijn bevatten meer dan vier uur aan waardevolle informatie en uitleg die jij direct kunt gebruiken om 2018 optimaal te (be-)leven.

Ja, ik wil toegang tot de NSK voorspelling 2018 video's
Sanne en ik hebben alle informatie opgeslurpt, het was een feest om naar Nina te luisteren.
Vantevoren had ik er niet bij stil gestaan dat alle ‘vakjes’ van de Ba Gua aan bod zouden komen, wat nu natuurlijk heel logisch lijkt, en dat gaf zo ongelooflijk veel diepgang aan de voorspelling.
Enne, ik ervaar het als waardevolle informatie die je meeneemt het nieuwe jaar in om interne en externe ontwikkelingen mee te duiden of als ondersteuning in keuzes hoe het best mee te flowen met het leven. Leuk!
Talitha
Natuurlijk lees ik het verhaal later nog eens maar ik vind het veel leuker om mee te maken dan om het alleen lezen. Het leeft meer voor mij, vind jou (Nina red.) altijd inspirerend, je geeft goede lezingen. Voor mij is het het verschil tussen een schriftelijke cursus en een workshop van een inspirerende docent volgen.
Marjolein
Op de dag van mijn eindexamen aan de Feng Shui academie heb ik mij persoonlijk beloofd om alle negen voorspellingen persoonlijk bij te wonen. Waar ik ook zou wonen en hoe mijn leven er ook uit zou zien. Door sneeuw en regen heb ik mij keer en keer door de ruim twee uur durende reis geslagen om aanwezig te kunnen zijn! Zo ook dit jaar, het Vuurjaar, tevens mijn eigen element!
Een blog is mooi als naslagwerk, om terug te lezen, te raadplegen. Tijdens een presentatie beleef je de elementen, je voelt ze, je ruikt ze bijna. Om dat levendig te kunnen vertellen ben jij de aangewezen persoon bij uitstek voor. Je neemt de zaal mee, je vervoert ze naar een andere dimensie. Een inkijk in de elementen is een vorm van bewustzijn en dat moet je tot in je diepste wezen voelen en dat kan alleen als je live aanwezig bent.
Mercedes