Nine Star Ki helpt je ordening te vinden in de chaos

Ordening van de puzzel

Er zijn van die momenten in je leven, dat je ervaart dat – na een soms lange periode van chaos, afbraak en verval – er een nieuwe ordening aan het ontstaan is. Dat het gat dat is achtergebleven na het verlies van wat vertrouwd en dierbaar was, een opening blijkt te zijn naar nieuwe mogelijkheden.

Langzaam begint een willekeurige verzameling van stukjes, samen te vallen tot een puzzel met een prachtige afbeelding: de som der delen blijkt zo veel mooier dan een individueel deeltje dat zonder samenhang geen of weinig betekenis heeft.

Samenhang en wrijving tussen alle losse delen

Feng Shui werkt als de som der delen en bekijkt de omgeving van jou als mens, als samenhangend met hoe je je voelt en gedraagt. Nine Star Ki doet hetzelfde en bekijkt de gebeurtenissen in jouw leven als samenhangend met de wens van je ziel om je zelf te ontwikkelen. Die wens laat zich niet verloochenen. Het is in staat bergen te verzetten, huizen te laten verdwijnen, loopbanen te wijzigen, relaties te beginnen en te beëindigen en je totaal in verwarring te brengen. Tenminste, als je naar die individuele stukjes kijkt. Net als bij het maken van een puzzel heb je soms geen idee wat iets betekent en op welke plek het thuishoort; wat het bijdraagt aan het grote geheel.

Maar niets gebeurt zomaar. Alles is goed. En ook als het niet goed is, is het goed, heeft het betekenis en kan het een zinvolle bijdrage leveren aan je ontwikkeling en bewustwording. ‘Zonder wrijving geen glans’ zei mijn oma altijd.

Zonder uitdaging, kiezen we liever voor het comfort van niets doen. Elke uitdaging op je pad, is dan ook een kans om iets te leren en iets nieuws te ontwikkelen. Of om iets ouds los te laten.

Nine Star Ki helpt

Begrijpen hoe dat werkt en herkennen hoe die uitdagingen er uit zien en zich voortdurend herhalen, biedt weliswaar geen directe oplossing voor je probleem maar geeft wel rust en herstelt het vertrouwen dat er beslist een moment gaat komen dat je een nieuwe ordening gaat herkennen. Tot die tijd kun je daar wel wat hulp bij gebruiken.

Die hulp biedt Nine Star Ki. Deze vorm van astrologie die in China is ontstaan en later in Japan verder verfijnd en ontwikkeld is, brengt je in contact met de energetische rode draad van je leven. Daardoor ontstaat niet alleen inzicht in de wijze waarop je leven zich ontwikkeld; het verklaart ook waarom je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt en voortdurend op een heel specifiek thema van het leven wordt uitgedaagd.

De kwartjes die eindelijk vallen

Elk jaar weer leg ik uit wat de energetische rode draad van het nieuwe jaar te bieden heeft, waar die ons brengt en vooral hoe dat er uit ziet. Met de cursus Nine Star Ki leer ik je hoe je zelf de energetische rode draad van je eigen leven kunt ontcijferen en er houvast aan kunt ontlenen. In combinatie met de Nine Star Ki voorspellingen die ik heb geschreven en ook voor 2020 weer zal maken, zul je zien dat er niet één, maar een hele rol kwartjes valt.

Meer informatie over de Nine star Ki voorspelling 2020 lees je hier.

Alle informatie en de actuele startdata van de Nine Star Ki cursus staan hier voor je op een rij.

 

 

 

[za_divider style=”solid-line” margin_top=”10px” margin_bottom=”10px” width=”100%” height=”1px” position=”center” color=”#9ca9ad”]

© Feng Shui by Nina. Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan als citaat en met link naar dit blog op deze website. Dank je wel voor je steun, ik waardeer het zeer en jou ook! Dank je!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *