Nina Live #48 Zonder fundament geen transcendentie

Nina Live #48 Zonder fundament geen transcendentie

Als aan de fundamentele zekerheden wordt getornd die bij 5-aarde horen, wordt de vaste grond onder je voeten aangetast, waardoor je gaat wankelen en je je minder zeker voelt. 5-Aarde is ook verbonden met de vijfde laag in de piramide van Maslow die gaat over de behoefte aan zelfverwerkelijking of zelfrealisatie. Dit is de behoefte om persoonlijkheid en mentale groeimogelijkheden te ontwikkelen en te waarderen.
Van daaruit kun je verder naar laag nummer 6 die gaat over de behoefte aan zelftranscendentie, oftewel het overstijgen van het onbewuste om tot volledige integratie te komen met wat je ‘goddelijk bewustzijn’ zou kunnen noemen.’
Lees nog veel meer in de nieuwsbrief van deze week. 

Vind je deze terugblikken interessant?
Ervaar je hoe mijn beschrijvingen van de tendensen van dit jaar je inzichten geven waar je écht wat aan hebt?
Dan nodig ik je graag uit voor het Nine Star Ki 2022 Event op 23 januari 2022! Tijdens dit event vertel ik je concreet wat het komende jaar ons gaat brengen. Met deze kennis worden de huidige gebeurtenissen er niet per se leuker op, maar het maakt het wel makkelijker om het goud wat er wel degelijk ook zal zijn, te herkennen en te benutten voor je eigen zuiverheid en positiviteit.

Voor alle informatie en je ticket kijk HIER >>

Nina

 

2 gedachten over “Nina Live #48 Zonder fundament geen transcendentie”

 1. Elly Orsel-Scholten

  Hallo Nina,
  Nu pas 28 december bovenstaand Nina live geluisterd van voor de kerst; de kerstdagen zijn inmiddels voorbij.
  Ik heb de kerstdagen simpel gehouden in kleine kring en ik heb in jaren niet zo kunnen genieten van de kerstdagen.
  Dank voor bovenstaande video met weer de nodige handreikingen, want je kunt nog zo positief in het leven staan, maar toch kan er een onoplosbare situatie in je leven aanwezig zijn, die telkens de kop op steekt; maar volgens mij heeft dat ook te maken met de dualiteit van het leven.
  Ik vermoed dat er een kleinkind van je door het beeld liep; ik vond het enig om dat te zien.
  Wat fijn dat je vorige week en komende week een Nina live geeft; voor mij zijn het iedere keer weer inspirerende video’s.
  Alvast voor jou en je dierbaren een goed uiteinde en een mooi 2022.
  Hartelijke groet, Elly

  1. Hi Elly, het is nooit te laat om iets te lezen of te luisteren. Het komt altijd op tijd! Ik ben nu alle reacties op de blogs van de afgelopen weken aan het wegwerken. Eigenlijk te laat, of misschien gewoon op tijd. 🙂
   Herkenbaar hoor dat je de Kerst eenvoudig gehouden hebt, heb ik ook gedaan. Gewoon alleen. Veel tijd voor contemplatie en (in)voelen en loslaten van wat onoplosbaar is.
   Ja! Het was een kleinkind dat hier logeerde en dringend een speeltje wilde pakken. Heerlijk kind is het. Ze heeft heel lief zitten spelen toen ik bezig was met mijn live, en zonder geluid te maken haar speeltje gepakt.
   Dank voor je lieve woorden en je complimenten! Fijne dagen en inzichtgevende Heilige Nachten gewenst! Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *