Nina Live #47 Is het een v.rus, of zijn het ‘psychische stoornissen’ waar we mee besmet worden? 16-12-2021

Nina Live #47 Is het een v.rus, of zijn het ‘psychische stoornissen’ waar we mee besmet worden?

Het hele jaar hebben we ons blind gestaard op cijfers die voortdurend van positie veranderden en vanuit verschillende invalshoeken werden belicht. ‘Ondertussen vloeit er enorm veel geld naar de grote bedrijven die daardoor nog groter worden want iedereen bestelt massaal online bij een dikke man die alleen maar dikker wordt.
Het is een prachtig symbool van een obese maatschappij die hongert naar meer macht, bezit en winst.’

De grote uitdaging van 6-metaal dit jaar betrof dan ook de vraag of er met voldoende integriteit omgegaan kan worden met een kosmische uitdaging waar we collectief voor gesteld worden. Vanuit dat grotere proces bezien, zijn de belangen groter om uitgerekend nu het ‘juiste’ te doen. Om te doen wat moreel houdbaar is, ook in de toekomst. Zelfonderzoek hoort daar bij. Maar ook het stellen van kritische vragen.

Welke maatschappij hebben we eigenlijk willens en wetens laten ontstaan? Uiteindelijk komt het allemaal neer op energie. Wat geef je aandacht en wat niet; waar stuur je je energie naar toe? Waarin bewaak je je persoonlijke integriteit en waarheid, en waar niet?

Lees nog veel meer in de nieuwsbrief van deze week. 

Vind je deze terugblikken interessant? Ervaar je hoe mijn beschrijvingen van de tendensen van dit jaar je inzichten geven waar je écht wat aan hebt?
Dan nodig ik je graag uit voor het Nine Star Ki 2022 Event op 23 januari 2022!

Tijdens dit event vertel ik je concreet wat het komende jaar ons gaat brengen. Met deze kennis worden de huidige gebeurtenissen er niet per se leuker op, maar het maakt het wel makkelijker om het goud wat er wel degelijk ook zal zijn, te herkennen en te benutten voor je eigen zuiverheid en positiviteit.
Voor alle informatie en je tickets >>

Nina

2 gedachten over “Nina Live #47 Is het een v.rus, of zijn het ‘psychische stoornissen’ waar we mee besmet worden? 16-12-2021”

  1. Mooi Nina, zoals jij aan het element 6 ook weer andere, maar zeker ook logische zaken toevoegd. Het voelt in ieder geval wel zo. Goede inzichtgevende dagen toegewenst en groetjes van Ron.

    1. Hi Ron, dank je wel voor je reactie. Ook voor je compliment. Ik probeer de elementen zo compleet mogelijk te laten zien, in hun voors en tegens, in hun kansen en hun valkuilen. Niets is immers eenzijdig!
      Fijne dagen en inzichtgevende Heilige Nachten gewenst! Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *