Nina Live #34 De Paradox van Creatiekracht 16-09-2021

Nina Live #34 De Paradox van Creatiekracht

Het jaar 2021 wordt gedomineerd door 6-metaal. Het is juist de druk van dit element dat dwingt tot het maken van andere, heldere, duidelijke en integere keuzes. Het is prachtig dat de laatste aankondiging van het kabinet juist het tegenovergestelde bewerkstelligt.

Dàt is hoe de paradox van yin en yang, de paradox van creatiekracht werkt.
Om te ontvangen moet je het willen loslaten.
Om niet te breken moet je buigen. ‘Prinzipienreiterei’ is onbuigzaam, strak en rigide.
Het is een energie die onvermijdelijk het tegendeel in het leven roept: buigen en breken.

De creatiekracht van het kabinet is strak en rigide en werkt tègen de universele levenswetten in. En dus wordt het tegendeel in het leven geroepen: een beweging richting saamhorigheid. Let wel, op een dieper niveau wordt al veel langer op zeer ernstige en schokkende wijze de universele levenswetten geschonden. Het tegendeel dat hierdoor in het leven geroepen wordt, begint vorm aan te nemen.

Maar wees je ervan bewust dat het tijd vraagt voordat er voldoende kritische massa (=kritische mensen) is om het tij te keren. Dat zal ook niet zachtjes en vloeiend jaa: het kwaad geeft zich nu eenmaal niet zonder slag of stoot gewonnen. Denk maar aan de scene uit The Lord of The Rings waarin Gandalf, na de ‘overwinning’ op de Balrog, nog net voordat deze de abyss in stort, meegesleurd wordt. Alertheid blijft geboden!

Lees meer in de nieuwsbrief van deze week. 

Tune in voor een dieper begrip en een Nine Star Ki uitleg van actuele gebeurtenissen bij ons thuis en in de maatschappij.

Liefs Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *