Nina Live #31 Van Zielloos naar Bezieling 26-08-2021

Nina Live #31 Van Zielloos naar Bezieling

Iets dat bezield is is ‘gevuld’ met een kracht en energie, die als het ware een dimensie toevoegt aan datgeen waar het mee in verbinding is. Het wordt betekenisvol en onze beleving van iets dat bezield is, levert een totaal andere ervaring op dan de beleving van iets dat zielloos is. Het voegt, kortom, kwaliteit toe. Want alles wat zielloos is beschouwen we als doods, zonder leven(digheid), plat, een-dimensionaal. Iets dat zielloos is zegt ons niets, het dóet ons niets en toont geen initiatief.

Op dit moment kan het bestaan van de ziel nog niet bewezen worden. Maar afwezigheid van bewijs betekent nog niet automatisch bewijs van afwezigheid. Tegelijkertijd denk ik dat we steeds meer gewaar worden dat er een ziel bestaat en dat we op de drempel staan van de echte ontdekking daarvan omdat we, mede door de crisis waar we in zitten, beter in staat zullen zijn om de implicaties van het bestaan van een ziel te integreren in ons leven.

Als de tijd rijp is om een vijfde natuurkracht te ontdekken die alle andere vier natuurkrachten beïnvloed en door hen heen werkt en overstijgt, dan is de tijd ook rijp dat we onze ziel (her)ontdekken die alle andere krachten beïnvloedt en door alles heen werkt en overstijgt.

Lees meer in de nieuwsbrief van deze week  Tune in voor een dieper begrip en een Nine Star Ki uitleg van actuele gebeurtenissen bij ons thuis en in de maatschappij.

Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *