Nina Live #30 Als alles energie is 19-08-2021

Nina Live #30 Als alles energie is

 

Als alles energie is en als we dat ergens wel weten maar ons er niet altijd zo bewust van zijn, hoe kan het dan dat er gebeurt wat er momenteel gebeurt? Ik kan me namelijk niet voorstellen dat iemand hier ‘bewust’ voor ‘kiest’.

Dus is er iets anders aan de hand… En dat ‘andere’ is dat we meer en meer zicht beginnen te krijgen op dat wat van ons is, zonder dat we daar zicht op hadden. Onbewuste processen beginnen zichtbaar te worden.

Conceptual Feng Shui leert je hoe je deze processen kunt herkennen aan de hand van je eigen huis. Elk huis, elke omgeving kent uitdagingen die als stootsteentjes en struikelblokjes je verder helpen in je ontwikkeling.
Uitdagingen in een huis lossen niet op door te verhuizen; ze zijn namelijk je persoonlijke uitdagingen en verhuizen gezellig met je mee. Net zoals een ongemakkelijk leven niet oplost door een andere naam aan te nemen; je nieuwe naam laat je als een acteur een rol spelen terwijl het echte leven nog net zo ongemakkelijk is als eerst.

Uiteindelijk begint en eindigt het allemaal bij jezelf, ook de verandering waar we momenteel zo naar verlangen.

Lees meer in de nieuwsbrief van deze week:
Tune in voor een dieper begrip en een Nine Star Ki uitleg van actuele gebeurtenissen bij ons thuis en in de maatschappij.

Nina

2 gedachten over “Nina Live #30 Als alles energie is 19-08-2021”

 1. Elly Orsel-Scholten

  Hallo Nina, nog niet eerder had ik naar een live gekeken van jou.
  Zoals vaker loopt synchroniciteit als een rode draad door mijn leven; zo ook nu weer. Door een aantal nieuwe buren in het appartement van 16 woningen ligt er voor mij zeer zeker een uitdaging hoe of ik hiermee omga. Ik wil al een paar maanden verhuizen, dit is echter niet makkelijk, maar van de andere kant heb ik het ook naar mijn zin in mijn huidige woning, waar ik deze maand 12 jaar woon. En nu zie ik een video van jou, waarin mij duidelijk wordt, dat er voor mij weer een nieuwe uitdaging ligt om toch het een en ander te transformeren in mijn huidige woning. Ik ga ermee aan de slag en ga nu kijken of de online cursus, die jij geeft, mij verder op weg kan helpen in mijn woning.
  Mijn complimenten voor jouw duidelijke, heldere uitleg in deze video. Vriendelijke groet, Elly

  1. Hi Elly, wat leuk, een eerste kennismaking! Dank je wel voor je complimenten. In een reactie op een andere blog heb ik net geschreven dat je huis ook jou uitkiest. Vanuit de gedachte van Conceptual Feng Shui zou je dus kunnen zeggen dat veranderingen in de woonomgeving, dus ook als je nieuwe buren krijgt, je helpen om iets nieuws tot ontwikkeling te brengen. Iets dat je al wel kunt maar waarvan je je nog niet bewust bent dat je het al kan. Een uitdaging helpt je daarmee verder. Da’s toch een prachtig mechanisme zou ik zeggen. Veel succes!
   Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: