Nina Live #12 De poort van inwijding 25-03-2021

Nina Live #12: De poort van inwijding

Het hele jaar 2021 beweegt zich heen en weer tussen de genadeloze scherpte en strengheid van 6-metaal enerzijds, en de ruimte biedende permissie waarmee je een andere wereld kunt betreden anderzijds.

Dat dat dit jaar zo sterk werkt heeft alles te maken het grotere kosmische proces dat gaande is en waar ik al eerder over schreef in mijn blog. Het is een proces dat stress, druk, angst en confrontatie met jezelf teweeg brengt.

Het is ook een proces dat ons verder brengt dan waar we waren in onze ontwikkeling. We leren spiritueel op eigen benen te staan en integere keuzes te maken. En dat gaat nu eenmaal niet zonder slag of stoot, zonder uitdagingen en beproevingen.

Tune in voor een dieper begrip van actuele gebeurtenissen bij ons thuis en in de maatschappij.

Elke maand schrijf ik in de Nine Star Ki Community een uitgebreide Volle Maan blog met een affirmatie erbij, waarbij ik dieper inga op de energetische Nine Star Ki tendens van dat moment binnen het jaar van transitie. De energie van de Volle Maan van 28 maart gaat over de tendens van deze poort van inwijding. Lees het allemaal in onze Community.
Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *