Niemand leeft alleen voor zichzelf

Aanzet tot nadenken

Niet alleen het toilet en de toiletgang zelf kun je gebruiken om los te laten. Ook het praten en schrijven erover brengt het proces van loslaten al op gang. Of in ieder geval zet het aan tot denken daarover. Mijn lieve en dierbare vriend Willem Weenink schreef in een mailtje de volgende reactie: “Ik denk dat je veel mensen hebt laten nadenken over ontlasten, in vele facetten.”. Als dat gelukt is, is mijn missie voor een deel geslaagd.

Over Huis & Ziel

Voor een deel inderdaad. Want er is nog zo ontzettend veel meer te vertellen en te schrijven over de onderliggende en achterliggende energetische aspecten van alle functies in een huis! Wie van jullie Huis & Ziel gelezen heeft, heeft met mijn visie daarop en de uitleg van Conceptual Feng Shui daarover, al kennis kunnen maken.

De Ba Gua

Hoe je Feng Shui kunt toepassen in je huis, hoe je de energetische structuur van je huis zichtbaar maakt, leg ik uit in de blog ‘De Ba Gua en de Energetische Plattegrond van je Huis’.

De voordeur

De afgelopen weken heb ik veel geschreven over de voordeur als belangrijkste ingang van het huis. Het is de plek die je gebruikt om je Ba Gua op te oriënteren. Diezelfde voordeur kun je gebruiken voor het definiëren van jezelf, voor het duidelijk krijgen wie jij bent.

Het toilet

Daarna volgde het toilet als uitgang van het huis en het jezelf, ook energetisch, ontlasten van wat niet meer bij je past. Ontlasten is als bevrijden; je ontdoet je zodat er meer van jezelf zichtbaar wordt. Zodat er meer van jezelf bevrijd wordt.

De slaapkamer

Slapen is een van de belangrijkste ‘activiteiten’ in je leven die ervoor zorgt dat je helder en gezond in je lijf en in het leven kunt staan. Wat de slaapkamer voor jou betekent, hoe je de kwaliteit van slapen kunt verbeteren en wat de Feng Shui daarover te zeggen heeft, kun je uitgebreid onderzoeken via de gratis downloadable ‘Slaapkamerinzichten’.

Jouw woonhouding

Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel woonhoudingen. Met de gratis downloadable ‘Woonhoudingsontdekkinsvragen’ kun je kennis maken met hoe je überhaupt omgaat met je huis en wat jouw Woonhouding© precies is. Met hulp van die vragen ontdek je vooral wat die Woonhouding zegt over jezelf in relatie tot je huis. Ook een heel handige tool om samen met je partner te onderzoeken waar jullie individuele Woonhoudingen met elkaar overeen komen en waar deze botsen en waarom.

De invloed van de Volle Maan

Je wordt voortdurend beïnvloed door processen om je heen. Veel meer dan je je bewust bent. De zon bijvoorbeeld doet dagelijks een duit in je energetische zakje. De maan kent een maandelijkse cyclus die de moeite waard is om er rekening mee te houden. Waarom? Omdat de maan vrouwelijk is en daarmee een appél doet op je zachte, onbewuste en intuïtieve kant. Of je nu man bent of vrouw. Om die reden schrijf ik elke maand weer een blog waarin ik, aan de hand van het Nine Star Ki profiel, de werking van de volle maan uitleg. Daarmee geef ik je tevens een inkijkje in hoe Nine Star Ki werkt en hoe je je bewust kunt worden van de energieën waar we door omringd zijn.

Opruimen

Altijd weer kun je de grote, kosmische beïnvloeding vertalen naar iets concreet en dichtbij. Naar hoe je door middel van de simpele methodiek van opruimen de energie in je huis kunt veranderen bijvoorbeeld.

Nieuw Huis

Maar ook naar de locatie en omgeving waar je huis staat en de invloed die daarvan uit gaat op je welbevinden. Als je een nieuw huis gaat kopen, dan zijn er praktische tips die je helpen bij het maken van de juiste keuze. En als je daarmee niet verder komt, kun je altijd bij me terecht voor een aankoopconsult.

Kosmische Beïnvloeding

Die kosmische beïnvloeding maak ik nog concreter en haal ik nog dichter bij, door uit te leggen wat het effect daarvan is op de energie van een jaar en wat jij daar persoonlijk van merkt. Jaarlijks organiseer ik daarvoor het Nine Star Ki Voorspelling event, dat altijd weer resulteert in heel erg veel boeiende informatie die je kan helpen om te begrijpen wat er in de wereld gebeurt. Inzicht en begrip voorkomen chaos en verwarring in jezelf. Waardoor je, ondanks dat de wereld om je heen in rap tempo, diepgaand aan het veranderen is, je jezelf daarin niet verliest. Corona virus of niet.

Wens

In alles, maar dan ook in alles, voel ik me gedreven door de wens om anderen mee te laten delen in wat ik geleerd, verworven en bereikt heb. Niemand leeft alleen voor zichzelf. Alles heeft altijd effect op het totaal. Dus ook op anderen.

Als de blogs, nieuwsbrieven, downloadables, boeken (de uitverkochte ‘Spiritualiteit Werkt in je Huis’ kun je hier nog online lezen), video’s en de online Nine Star Ki course nog niet voldoende voor je zijn. Wanneer je hongert naar nog meer. Als je ook verder wilt komen in je leven, niet alleen door te lezen, maar door ook iets te doen. Als je wilt leren hoe je met wat je geleerd hebt ook anderen kunt helpen. Dan kun je je nu inschrijven voor de jaaropleiding Conceptual Feng Shui Professional van september voordat deze vol zit.

Volgen

Of me blijven volgen uiteraard. Want ik ben nog lang niet klaar met uitdelen; met schrijven; met struikelen, vallen en opstaan, en om wat ik daarvan geleerd heb weer te delen met de wereld zodat jij er je voordeel mee kunt doen.

Het jaar 2020

Het jaar 2020 is een gek, bijzonder, verwarrend, ontwrichtend, ongebruikelijk, overweldigend en zeer kantelend jaar. De onrust en onzekerheid die nu over de wereld trekt in de vorm van het Corona virus, zal alleen nog maar toenemen.

Als zekerheden buiten je wegvallen, kun je alleen nog maar terugvallen op wat zeker en duidelijk is in jezelf. Met mijn werk reik ik je handvatten aan die je kunt gebruiken om die zekerheid en duidelijkheid te verbeteren en te versterken. Want uiteindelijk kom je niet ver als je niet dichtbij begint; uiteindelijk begint en eindigt het altijd bij jou!

 

 

[za_divider style=”solid-line” margin_top=”10px” margin_bottom=”10px” width=”100%” height=”1px” position=”center” color=”#9ca9ad”]

© Feng Shui by Nina. Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan als citaat en met link naar dit blog op deze website. Dank je wel voor je steun, ik waardeer het zeer en jou ook! Dank je!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *