MAGIËR – NineStarKi profiel Volle Maan van Januari

Witch-Nina-Elshof-Feng-Shui

January 2, 2018 – 2:24 am UTC in Kreeft; over de ware drijvende kracht achter de schermen van je leven.

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 1 – 7 – 8.

Intens

Ben jij de magiër die op de golven van fortuinlijkheid meevaart? De energie van deze volle maan vraagt je om vanuit vertrouwen een duik te nemen in het verborgene. Je persoonlijke verborgene van pure en rauwe emoties, diepe devotie en – uiteraard – je frustraties. Als gevolg van die duik kan de energie van deze volle maan thema’s boven laten drijven die te maken hebben met grenzen, beperkende gedachtes, frustrerende angst en onuitgesproken trauma’s; 1-water is nog steeds alom aanwezig!

Het is een erg intens moment dat, als gevolg van de aanwezigheid van 8-aarde in dit profiel, vrijwel zeker rusteloosheid en verwarring kan veroorzaken. Hij zal waarschijnlijk ook nog de nodige twijfel aan deze mix toevoegen om zo je gevoel de weg kwijt te zijn in de duisternis, compleet te maken.

Verwarring

Maar, het is voor je bestwil. Verwarring is een noodzakelijke stap in het proces op weg naar het vinden van de plek waar je thuis hoort. Op weg naar het duidelijk krijgen wat de roep is waar je gehoor aan dient te geven. 8-Aarde is het element dat je helpt om de levenslessen van het afgelopen jaar, van je afgelopen levens, te verteren en te verwerken. 8-Aarde transformeert deze in vruchtbare humus waarin de zaden van nieuwe mogelijkheden wortel kunnen schieten. Dat is de manier om je ware fortuin te vinden!

Innerlijke Wijsheid

Deze volle maan ondersteunt je om te praten over wat je dwars zit. Dus laat angst je niet de mond snoeren of je verhaal overschaduwen. Luister naar de stem van je innerlijke wijsheid. Maar let wel op! Verwar je intuïtie niet met de getroubleerde stem van je gewonde onbewuste!

Helderheid

Gebruik vervolgens de energie van 7-metaal om helderheid te scheppen in de huidige duisternis, door buiten je gebaande paden te denken. Denk outside de box. Jouw box! Maak een keuze zodat de energie van inspiratie, creativiteit en gepassioneerde toewijding weer een licht kan laten schijnen in je hart.

Stroom van het Leven

Want dit is het moment om je weer te (her)verbinden met wat de ware drijvende kracht achter de schermen van jouw leven is. Het is een erg krachtig moment om groei en verandering te initiëren! Neem de tijd om je goede voornemens voor het nieuwe jaar op te schrijven. Gebruik ze als ondersteuning om de veranderingen door te voeren in je leven. Om de gewoontes die je niet langer dienen, los te laten.

Magiër

Witch-Nina-Elshof-Feng-Shui
image: Pinterest

Deze volle maan nodigt je uit om je positie als kapitein van je schip weer op te eisen en in te nemen. Om de magiër te zijn in je leven, in plaats van het slachtoffer. De energie van dit volle maan profiel helpt je om je uit de storm van het leven, naar rustiger vaarwater te navigeren. Om je terug te brengen in je persoonlijke levensstroom. Het ondersteunt je om je persoonlijke veilige haven te vinden waar je je thuis voelt. Om je thuishaven te vinden. Als je het pad van verlangen eert, zal het je, uiteindelijk, belonen met een oneindig gevoel van thuis gekomen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *