Liefdestoekomst – Nine Star Ki energie Volle Maan september

liefdestoekomst, Nine star Ki, volle maan

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 9 – 7 – 7

Wind

Het leek alsof de zomer maar van geen ophouden wist. Alsof de zon het kwik in de thermometers had laten stollen zodat de temperatuur niet onder de twintig graden kon zakken. Maar nu waait er een andere wind. Letterlijk. Het element metaal, dat bij de herfst hoort en bij het proces van loslaten en afsterven, is in het volle maan profiel van september vertegenwoordigt door de twee zevens. Twee keer metaal is een beetje veel van het goede voor 9-vuur. Het voelt zich aangevallen. Geschoffeerd. Beledigd. In de steek gelaten. Vuur heeft lange tenen en reageert nu eenmaal heftig op de aantasting van het persoonlijke comfort, of van de zelfgecreëerde illusie. Dat de zomer eeuwig zou duren bijvoorbeeld. Of dat de bruidssuikertaartenliefde het vol zou houden tot de dood.

Illusie

De wind rukt de door de zon verdorde bladeren van de takken en verspreid een bruin tapijt van verval in ons paradijs. Het komt te snel. Te heftig. Te abrupt. De dubbele 7-metaal in dit profiel kapt alles af. Prikt de illusie door. Maar het brengt ons ook terug bij de essentie waar alles uiteindelijk om draait; niet het sprookje wat we gecreëerd hebben, maar bij waar het echt om draait: de rauwe liefde. Voor onszelf en voor het leven.

Helder

Het metaal confronteert je met de vraag waar je de verbinding met de liefde voor jezelf bent kwijtgeraakt. Waar je de liefde voor het leiden van jouw leven hebt afgekapt, de bocht hebt afgesneden om zo sneller je ‘doel’ te bereiken. Metaal vraagt eigenlijk maar één ding: dat je helder hebt wie je bent en waarom je leeft.

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]Metaal vraagt eigenlijk maar één ding: dat je helder hebt wie je bent en waarom je leeft.[/inlinetweet]

Kinderen

7-Metaal is ook het element dat hoort bij het levensaspect ‘kinderen’. De kinderen die door ons geboren zijn. En het kind dat nog steeds in ons hart woont. Of dat in een verborgen hoekje van ons lichaam door gebrek aan liefde en aandacht stilletjes wegkwijnt. 7-Metaal representeert niet alleen het levensaspect ‘kinderen’ maar ook de speelsheid waarmee kinderen het leven tegemoet treden. Onbevangen, leergierig, bereid -nee- hongerend naar informatie om zich verder te ontwikkelen. Informatie die, in dit profiel, verbonden is met zaken die het hart, 9-vuur, aangaan.

Liefdestoekomst

Dit profiel vraagt je om te leren van de informatie die het hart je aanreikt of van zaken die het hart betreffen. Maar ook om als een kind de grenzen van je conditioneringen over de liefde te tarten en om een nieuwe liefdestoekomst voor jezelf te ensceneren. Houd je niet in! Zie jezelf, geliefd en bemind, met de overtuiging zoals een kind zichzelf als koningin, brandweerman of astronaut ziet. Een kind speelt niet dat het astronaut is. Het kind IS de astronaut.

Verdriet

Vergeet hoe je als kind hebt geleerd om op een onhandige manier van iemand te houden, of hoe er niet van jou gehouden werd. Vergeet hoe je de liefde niet ontvangen hebt waar je zo naar hebt verlangd en die je als gevolg daarvan ook niet aan anderen hebt kunnen geven. Als element vertegenwoordigt metaal het verdriet dat zo diep raakt, dat het je de adem kan benemen. De energie van deze volle maan biedt dan ook de kans om je ogen uit je hoofd te huilen over het liefdesverdriet dat in je hart opgesloten zit. Over de liefde die je niet hebt ontvangen. De liefde die je niet hebt kunnen geven. Aan jezelf of aan anderen.

Liefdesvuur

9-Vuur is het element van de allesverterende liefde. Zoals een vlam die zuiver wil branden, vraagt het vuur om zuurstof om op te kunnen laaien. Dat lukt alleen als je je hart opent. Als je toestaat dat zuurstof, een frisse wind door je hart kan waaien. Zodat het vuur van de liefde voor jezelf, van jouw passie voor het leven, niet dooft, maar opnieuw wordt aangewakkerd.

Verlangen

Waar verlangt jouw hart naar om in deze wereld tot uitdrukking te brengen?

Welke creatieve avonturen wachten erop om ondernomen te worden?

Durf jij het aan je hart de bestemming te laten bepalen voor je levensreis?

Hoe kun jij meer schoonheid en liefde in deze wereld brengen, door middel van je creatieve talenten?

Op welke wijze kunnen jouw prachtige creaties ertoe bijdragen ook het hart van anderen te openen?

 


Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je!


 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Feng Shui by Nina updates en ontvang mijn berichten direct in je mailbox.

 

 

 

2 gedachten over “Liefdestoekomst – Nine Star Ki energie Volle Maan september”

  1. valerie van reede

    Lieve nina

    Precies waar ik nu ben. Raak. Prachtig omschreven woorden…dank!!!!! Ik stuur het door naar mijn heksen vriendinnen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *