Ben Jij een Licht-Brenger? – NineStarKi Energie Volle Maan November

Licht-Brenger-Nina-Elshof-Feng-Shui

Licht-Brenger

Na de energie van de Volle Maan van oktober, die je aanzette tot verwerking en integratie, is het nu tijd om je vuur weer opnieuw aan te steken en jezelf weer op te porren en in beweging te brengen. De energie van het Nine Star Ki profiel van deze Volle Maan is 9-5-9. Het moedigt je aan om een vonk van hoop te laten ontvlammen die de schaduwen van twijfel zal verjagen. Twijfel was er genoeg tijdens de Volle Maan van vorige maand, twijfel die wellicht ook wat duisternis in je hoofd en hart heeft gecreëerd. Als dat zo was, onthoud dan alsjeblieft dat juist in tijden van duisternis, het onverwacht ineens licht kan worden. “There’s a crack in everything, that’s how the light gets in.”

Zelf-Respect

Nu is het tijd om die mistige en verwarrende duisternis te verjagen. Door krachtig en vol vuur waarheid, liefde en oprechtheid in te zetten, verkrijg je je helderheid weer terug. Het vuur zal ook die situaties die totaal zijn vastgelopen, tot de grond doen afbranden. Laat dan ook dit vuur je weerstand transformeren in puur licht, in liefde en passie zodat je in staat zult zijn een heel nieuw niveau van zelf-respect, moed en authenticiteit te bereiken.

Persoonlijke Kracht

De overwinning van het licht op de duisternis, van wijsheid op onwetendheid en van hoop op wanhoop verleent je groter inzicht in je persoonlijke kracht. De energie van het Nine Star Ki profiel van deze Volle Maan, beschikt over het vermogen om je ambitie te laten ontwaken. Het beschikt ook over het vermogen om de kracht van transformatie uit te vergroten zodat zaken die het hart aangaan, een keerpunt bereiken. Het hervinden of het verkrijgen van een groter inzicht in je persoonlijke kracht, kan je helpen om je weer opnieuw te verbinden met een duidelijker gevoel van onafhankelijkheid, zelf-respect en persoonlijke integriteit. Terwijl gelijktijdig je begrip voor wat je nodig hebt en wenst, zich verdiept.

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]De overwinning van het licht op de duisternis, van wijsheid op onwetendheid en van hoop op wanhoop verleent je groter inzicht in je persoonlijke kracht.[/inlinetweet]

Zuivering

Omdat vuur zowel kan zuiveren als vernietigen, worden de twee gezichten van deze energie benadrukt door het feit dat er twee keer 9-vuur in dit Nine Star Ki profiel staat. Zij escorteren als het ware de 5-aarde in het midden van dit profiel. Zoals twee sphinxen dat bewaken en beschermen wat heilig is, zo bewaken zij het heilige van 5-aarde. Ja, je treft heiligheid aan in 5-aarde want het representeert de heelheid van dingen, van mensen, van ons. Het vraagt enorm veel moeizame en toegewijde arbeid om deze heelheid te bereiken. Het vraagt ook een enorme hoeveelheid moed om dapper genoeg te zijn om keer op keer iedere disbalans en imperfectie in jezelf te herkennen en om deze te zuiveren. Beschouw deze Nine Star Ki energie als een manier om je wakker te schudden zodat je de fundamenten van de schaduw, die zich achter het oppervlakkige uiterlijke vertoon verschuilen, onder ogen te zien zodat daardoor gewerkt kan worden aan  het herstellen van de balans en de heiligheid van 5-aarde.

Inanna

Ongetwijfeld vraagt het de nodige moed om je over het verzet, het uit de weg gaan en het saboteren heen te zetten en om je lantaarntje aan te steken en zoals Inanna, in je onderwereld af te dalen. Maar de twee keer 9-vuur biedt hulp en verlicht dit pad. Gebruik deze energie wijselijk, want volgend jaar wordt een jaar van diepgaande en grondige verandering. Veel zal dan kantelen en je kunt dan het gevoel krijgen dat de wereld op z’n kop gezet wordt. Transformeer nu wat anders volgend jaar voor opschudding en een onverwachte omwenteling zou kunnen zorgen. Maak goed gebruik van de energie die er nu is want er wachten donkerder tijden. Hierover zal ik meer schrijven in de Nine Star Ki voorspellingen voor 2019, die binnenkort zullen volgen. Die van 2018 kun je hier nog lezen. 

Licht-Brenger-Nina-Elshof-Feng-Shui

Licht-Brenger

Let erop dat in dit proces de boel -en ook mensen- snel oververhit kan raken. Mensen die al problemen hebben met hun hart, moeten oppassen dat ze niet teveel stress creëeren door alles te persoonlijk te nemen. Relax. Heb jezelf lief. Heb ook diegene lief die de meer moeizame lessen in je leven teweegbrengen. Toon compassie. Wees barmhartig. Kies ervoor een licht-brenger te zijn in plaats van een verduisteraar. 

Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *