Volle Maan 22 September 2021

Innerlijk_Gevoel_Volle_maan_September_2021_Nina_Elshof_Feng_Shui

Volle maan 22 september 2021

 

Een innerlijk gevoel begint zich te roeren dat je aandacht graag wil richten op hoe het er van binnen bij jou aan toe gaat.

Er is een behoefte om duidelijk te krijgen wat je persoonlijke verborgen motieven zijn om te doen wat je doet en te kiezen wat je kiest. Wat beweegt je? Wat is het dat je stil laat vallen? Waardoor schiet je onmiddellijk in de verdediging?

De Nine Star Ki energie van de Volle Maan van september nodigt uit om een kijkje achter de schermen van je beweegredenen te nemen.

Deze tendens werkt op persoonlijk niveau en daarnaast ook op globaal niveau.

Dat betekent dat de Nine Star Ki energie van de Volle Maan van deze maand gericht is op het op grotere schaal onthullen, zichtbaar en toegankelijk maken van de beweegredenen van hen die momenteel aan de touwtjes van de crisis trekken.

Zowel in de politiek als in andere delen van de maatschappij ontstaat de kans dat mensen, bewust of onbewust, hun mond voorbij praten.

Zo kun je ook, onbedoeld, zelf iets zeggen dat iets onthuld over een dieper liggende beweegreden die je leven vorm, richting en inhoud geeft.

De aanwezigheid van 7-metaal in dit profiel nodigt je uit op een speelse manier de uitdagingen waar je je voor geplaatst ziet, tegemoet te treden. Het nodigt je uit benieuwd te zijn naar wat je nog kunt leren, zonder de angst te voelen voor de consequenties van die onthullingen

Die onbevangenheid werkt bevrijdend op het proces van spirituele ontwikkeling

En dat is precies waar de tendensen van de grotere cycli waar we ons in bevinden, toe uitnodigen. 

De 4-hout energie in dit profiel staat ongeaspecteerd.

Het staat daarmee symbool voor de verbindingen die vervagen, wegvallen of abrupt verbroken worden door onbegrip, keuzes die al dan niet gemaakt worden, of door het volgen van een narratief van een souffleur die niet het beste met je voor heeft.

Nieuwsgierigheid brengt je verder: wij zijn in het hier en nu voortdurend onze grenzen aan het verleggen.

Of mijden dat juist en bijven staan waar we stonden. Of, en dat is ook waar, we làten onze grenzen verleggen. Totdat je de splijtzwam-woorden herkent die je niet verder helpen.

De acceptatie van het even niet weten, het je even ongemakkelijk voelen in wat nieuw voor je is, geeft de rust die nodig is in tijden van onrust en onzekerheid. We weten het momenteel ook even niet. En dat mag!

Let wel op: het gaat nog donkerder worden de komende tijd.

Het hoort bij de tijd van het jaar en zeker bij de fase van de grotere cyclus waar we ons in bevinden. Verzamel daarom nu wat je nodig hebt om de korte dagen van de ‘winter’ door te komen en (psychisch en emotioneel) te overleven. 

 

De zeer uitgebreide Volle Maan blog van deze maand lees je in onze Nine Star Ki Community.

Ik ben benieuwd wat de Volle Maan met je doet en hoe jij het invult. Laat je het me weten hieronder?

Liefs, Nina

lidmaatschap, Nine Star Ki community

4 gedachten over “Volle Maan 22 September 2021”

 1. Zoveel herkenning in mijn persoonlijke leven.
  De herkenning zorgt gelukkig voor houvast. Daarom dank hiervoor Nina!
  Die heb ik nodig in deze fase waar van alles bij mij aan de oppervlakte komt drijven en waar ik niet meer om heen of van weg kan lopen.
  Hopelijk helpt mijn 1e element van mijn geboortedatum , 7- metaal, mij een beetje met deze “taaie” kost, die ik “te verteren” heb
  Vraag me wel eens af hoe andere mensen dat toch doen…ik zal hier vast toch niet de enige in zijn?

  Lieve groet, Lisette

  1. Dag Lisette, ik denk dat je niet de enige bent die het gevoel heeft ’taaie’ kost te moeten ‘verteren’. En hoe anderen dat doen? Misschien dat mensen hieronder nog willen reageren? In ieder geval schreef ik zojuist in een reactie op Marga onder een andere blog: “Hi Marga, het heen en weer bewegen tussen wat je voelt en wilt enerzijds, en wat zich aandient anderzijds is een ware pas de deux. Zonder dat wat zich aandient wordt het tenslotte allemaal maar saai.” Soms hebben we onszelf lang weg bewogen van wat zich aandiende en is dat een beetje opgestroopt als het ware. En als er van alles aan de oppervlakte komt, zoals je schrijft, kan dat overweldigend zijn. Het helpt als je gewoon stapje voor stapje, beetje bij beetje aanpakt. Alles begint met een eerste stap, hoe klein ook!
   Harte groet, Nina

 2. Dank voor het vertrouwen Nina! Vertrouwen geeft hoop en hoop doet leven. Inmiddels weer stapjes gezet hoor en belangrijkste , oude stukken losgelaten ☺️

  Lieve groet, Lisette

  1. Ha lieve Lisette, dat is mooi om te lezen! Jaaaa, vertrouwen geeft hoop en dat doet inderdaad leven. Vertrouwen is de natuurlijke antidote tegen angst. Dus een goede om in je medicijnkastje te hebben staan. 🙂
   Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *