In mei leggen alle vogels een ei

In mei leggen alle vogels een ei

In mei leggen alle vogels een ei

 

In mei leggen alle vogels een ei en vervolgens moet je er dan op broeden. Afgelopen zaterdag hebben we een Open Dag georganiseerd voor de opleiding die in september weer start; net na de dag waarop de studenten van de lopende opleiding hun deadline hadden voor het inleveren van hun scriptie. En net na de dag waarop ik zelf een deadline had voor het inleveren van het manuscript voor mijn nieuwe boek. Er zijn heel wat mensen geweest die een ei hebben gelegd die dag. Ik denk dat er daardoor heel wat uit te broeden valt.

Het viel allemaal mooi samen.

De ene dag iets inleveren. De volgende dag de blik richten op iets nieuws. Een nieuw begin, een nieuwe start, nieuwe ontmoetingen…

Elk jaar weer is er zo’n aanloopfase waarin mensen aftasten of de opleiding iets voor hen is. Of Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki iets voor hen is. Dat levert altijd tal van vragen op, zoals:

Is het studiegeld inclusief alles, of moet je nog examengeld betalen en voor je lunch zorgen?

  • Het studiegeld is volledig inclusief. Je krijgt van ons een zeer uitgebreide syllabus en oefenmateriaal. Er wordt geen examengeld berekend, de koffie en thee wordt ook aangeboden. En tijdens de vier Masterclasses wordt de lunch betekenisvol verzorgd door Miene die haar culinaire kunsten, geheel biologisch en vegetarisch verantwoord, afstemt op het thema van de les en de energie van de groep. Die lunch vormt dan ook een wezenlijk onderdeel van een lesdag en helpt je om de geestelijke voeding van die dag te verteren.
  • Zelf zorg je voor je schrijfwaren als pennen en een notitieblok.

Die vier Masterclasses, hoe zien die er uit?

  • De vier Masterclasses bestaan telkens uit twee, aaneengesloten lesdagen. Je begint met een Masterclass om elkaar en de leslocatie te leren kennen. En je eindigt ook met een Masterclass zodat we samen alles kunnen afsluiten en je je diploma uitgereikt krijgt. Tussen de eerste en de laatste Masterclass vinden nog twee Masterclasses plaats; één in december en één in het voorjaar. Samen vormen die vier Masterclasses de pilaren die het hele lesprogramma structuur en houvast verlenen.

En hoe ziet de rest van de lessen er dan uit?

  • Elke veertien dagen krijg je toegang tot een les die telkens drie video’s van een half uur bevat. De les staat in de online, veilige, leeromgeving waar jij exclusief toegang toe krijgt.
  • Je krijgt vervolgens veertien dagen de tijd om die les te bestuderen, de bijbehorende video’s te bekijken en de huiswerkopdracht te maken.
  • Dit stukje les wordt na veertien dagen afgesloten met een online Q&A waarin je vragen over de behandelde stof kunt stellen en waar ik nader uitleg geef over de lesstof.
  • Het online lesprogramma is dus ingebed in vier Masterclasses en twee-wekelijkse live online ontmoetingen.

Wat brengt het?

  • Veel, heel veel! Deze Beroepsopleiding tot Conceptual Feng Shui Professional is uniek in zijn soort en ongeëvenaard in zijn opzet en kwaliteit.
  • Vooral ook omdat we voor je persoonlijke ontwikkeling een apart reflectie traject hebben lopen die je naast de opleiding zelf, begeleid in je persoonlijke proces. Je leert namelijk niet alleen iets, je ontwikkelt jezelf ook en daar hebben we veel aandacht voor.
  • We hebben op de website een mooi filmpje gezet met wat inzichten en reacties van studenten. Neem hier een kijkje voor een impressie, ook van de leslocatie. (Even een stukje naar beneden scrollen).

In mei leggen alle vogels een ei. Voor de studenten was dat hun scriptie. Voor mij een manuscript. Welk ei leg jij?

Stel dat je nu wel belangstelling hebt, de Open Dag hebt gemist, maar toch nog graag nader kennis wilt maken met mij, Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki, dan kan dat op zaterdag 15 mei aanstaande. Dan geef ik weer een Inspiratiesessie. Hartstikke boeiend en inspirerend. En je leert ook nog iets.

Meer weten? Neem dan even een kijkje op mijn website.

Nina

 

Meld je nu aan

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *