HITTE & CHAOS – NineStarKi Energie Januari Maan

Snake-Woman-Nina-Elshof-Feng-Shui

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 1 – 6 – 9.

Hitte
De energie van deze Januari maan herbergt veel hitte in zich. Het 9-vuur produceert een hitte die je ego tot indrukwekkend proporties kan laten ontvlammen. Mede omdat 9-vuur’s positie geïsoleerd staat in relatie tot de rest van de hoofdcyclus van dit profiel, kan het eenvoudig uit de hand lopen. Deze energie kan zich daarom ook tonen als chaos en consternatie. Het biedt echter ook een prachtige mogelijkheid om je angsten (1-water) te transformeren tot moed (9-vuur)! Om je angsten in te koken tot ze verdampen. Transformatie is een keuze!

Illusie
Dit vuur raakt je onbewuste en alle onopgeloste zaken die daar nog onder het gepolijste oppervlak van aangenomen beleefdheden sluimeren. Het is het penetrerende vermogen van 6-metaal dat in staat is om door de illusie heen te prikken zodat we kunnen waarnemen wie we in de kern werkelijk zijn. De energie van 6-metaal helpt je ook om te leren nee te zeggen tegen dat we je niet langer dient.

Contract
Een van de terreinen waarop deze energie zichzelf kan openbaren, is op het gebied van overeenkomsten en contracten. Specifiek met betrekking tot geld en transport zaken. Problemen kunnen zich aandienen die veroorzaakt worden doordat emoties en gevoelens met betrekking tot deze overeenkomsten en contracten, onuitgesproken zijn gebleven en om opheldering vragen. Bijvoorbeeld, doordat je nee zegt tegen overeenkomsten die troebel of onduidelijk zijn. Laat eventueel gebrek aan zelfvertrouwen hier niet de overhand krijgen! Richt je op wat je echt nodig hebt in je leven en accepteer geen tweede keuze!!

Snake-Woman-Nina-Elshof-Feng-ShuiTantra
De interessante combinatie van elementen die aanwezig zijn in de energie van deze maan, nodigen je tevens uit om met de kracht en magie van tantra te werken. De energie van 6-metaal, in combinatie met 1-water dat verhit wordt door 9-vuur, is slange-achtige van aard en stimuleert meditatieve en aandachtsvolle seksualiteit. Met behulp van het proces van tantra is het mogelijk om je je weer opnieuw te verbinden met de oneindige bron van wijsheid en authenticiteit die uit de oerbron van het leven voortvloeit.

Hypnotisch
Blijf er wel alert op dat je jezelf niet verliest in deze oneindigheid! De kunst van tantra kan namelijk je Kundalini energie stimuleren en deze laten opstijgen waardoor je je hoofd verliest. Als je dit nog nooit ervaren hebt, kan het veroorzaken dat je de kluts een beetje kwijt raakt. Wees dus voorzichtig en let op. Werk alleen met oprechte en betrouwbare tantrische therapeuten en ga alleen zover als comfortabel is voor jou!

Lunatic
Weet dat de energie van deze maan hypnotische kwaliteiten in zich draagt die je maanziek kunnen maken! Een typisch geval van lunatic kan het gevolg zijn. In het bijzonder wanneer je jezelf in de weg staat, en je een schaduw creëert die de helderheid van je geest verduisterd!

Intentie
Als je je leven met oprechte en authentieke intentie leeft, bestaat er de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer dient. Het is goed om je te realiseren dat dit waarschijnlijk de laatste kans is om datgeen uit de weg te ruimen dat je weg naar je glorie blokkeert. De rest van het jaar zal een grote uitdaging vormen om te tonen dat je jezelf de glorie toestaat die je verdient! Dit jaar vraagt namelijk van je om je troon op te eisen en jezelf te kronen tot koning of koningin van je eigen koninkrijk!

PS: Deze week publiceer ik weer mijn jaarlijkse Nine Star Ki voorspellingen voor 2018 op mijn blog. Daarin kun je alles lezen over de energetische tendensen die het jaar 2018 voor je in petto heeft.

4 gedachten over “HITTE & CHAOS – NineStarKi Energie Januari Maan”

 1. Over hitte en transformatie gesproken. Achter je laten wat je in dit jaar niet meer dient. Zo ging ik vandaag naar de NAET therapeut in voorbereiding op het examen morgen. Hier zat een behoorlijke stress op. We gingen nu eens echt op zoek naar de oorzaak van die alles verlammende angst. En ja hoor mijn duveltje kwam uit de doos. De onderliggende emotie was voor mij onmacht, machteloosheid. De oorsprong lag in heel veel levens voor dat die van nu. In de middeleeuwen op brute wijze verkracht door ridders, ik probeerde ze te laten stoppen maar er kwam geen geluid uit mijn keel. Uiteindelijk lukte het mij wel. Hier heeft mijn ziel een behoorlijke beschadiging opgelopen, zo sterk dat het mij nu in bepaalde dingen nog parten speelt. Mijn DNA is gelukkig geheeld. Ik kan weer met een schone blauwdruk beginnen. Een toekomst vol mogelijkheden tegemoet te mogen zien. Dus hoe bedoel je tot de kern toe getransformeerd. En morgen nog even mijn diploma binnen hengelen. Dan wordt mijn ijver en doorzettingsvermogen eindelijk beloont.

 2. MarTine van de coevering-demmink

  Over je huis gesproken, die laat zien en zijn wie je bent tot in het diepste van je ziel…….In begin jaren negentig met ons jonge gezin, vol enthousiasme, inspiratie en goede moed hier getracht vorm aan te geven. Vol vuur, vol plannen, vol liefde. Echter kwam hier abrubt een einde aan en werd mijn safe haven, een plek die ik los moest laten. Het heeft me ongelooflijk onderuit gehaald, ook de tuin was zeer pijnlijk om te laten gaan, met zoveel aandacht en zorg alle planten laten voor wat ze zijn en de prachtige grote bomen…….deze nooit meer mogen zien opbloeien in de lente, hun schitterende frisgroene bladertooi. Enfin, dat was een enorme les is loslaten, tevens de mogelijkheid te groeien, mezelf op een heel andere manier tegenkomen. Ik ben gegroeid en de tranen zijn vergoten, de leegte is wederom gevuld, met nieuwe liefde, met een wonderschone nieuwe plek. Eentje waar ik me zeer thuis voel, eindelijk weer een safe haven. Met geduld, vertrouwen en doorzettingsvermogen gaat nu uiteindelijk mijn langgekoesterde wens gerealiseerd worden, dít jaar! Geweldig om dit te mogen doen en de rust te voelen die het mij en ook mijn partner geeft. We gaan opnieuw verbouwen, timmeren, zagen, verven etc. we geven vorm aan ons doel. Het wordt fantastisch, kleinmaarfijn, een oase van rust en gezelligheid. Ons eigen gastenverblijfje. Zo benieuwd wie we nog allemaal zullen ontmoeten en zo blij dat eindelijk na meer dan tien jaar mijn oude piano, waar mij hart en ziel in huist, een prachtige plek in ons huis in het ochtendlicht te kunnen zetten. Yessssssssssssssssssssssssssssssssss, ik ben thúis <3

  1. Lieve Martine,
   Wat mooi beschreven! Dat proces herken ik ook, het loslaten, de pijn…. En wat fijn dat je nu weer een mooie nieuwe plek gevonden hebt. Het is zo belangrijk om ergens ’thuis’ te kunnen komen!
   liefs, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *