Het gebeurt nu – Nine Star Ki energie Volle Maan mei

Nine Star Ki energie volle maan mei

Ben jij een 7-metaal (geboren in een 7-metaal jaar: geboren in 1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002, 2011 en 2020) of een 5-aarde, dan werkt deze volle maan direct uit via jouw element.

Het Gebeuren

Dit is het gebeuren: dit is waarom wij nu hier zijn. Dit jaar, deze maand, dit moment in de tijd; we hebben ervoor gekozen om bij dit proces aanwezig te zijn en er aan deel te nemen.

Kosmisch Proces

We bevinden ons in de uitzonderlijke situatie dat de volle maan van Mei en de volgende van Juni, beide op dezelfde energetische Nine Star Ki golflengte opereren: 7-5-7. Dat betekent overigens ook dat de nieuwe maan -die zich tussen twee volle manen in bevindt- volgens hetzelfde energetische profiel opereert: 7-5-7. Dat is 7-metaal, 5-aarde, 7-metaal. Een profiel dat het energetische thema van het jaar representeert, dat een Ba Gua laat zien waarin 7-metaal de centrum positie van 5-aarde heeft ingenomen. Deze uitzonderlijke situatie benadrukt daarmee de noodzaak om ons echt bewust te worden wat het belang van deze stand is voor ons. Deze energetische Nine Star Ki golflengte vraagt, nee eist, je aandacht. Het wil dat je je serieus bewust wordt van het kosmische proces waar we ons in bevinden. En excuses worden niet aanvaard!

Vloedgolf

Wat betekent dit? Wat is het belang van het ondergedompeld worden in exact hetzelfde energetische thema dat de energetische vloedgolf van dit jaar bepaalt?

Wakker

Het betekent dat we wakker moeten worden. Het is noodzakelijk dat we dit 7-metaal ding tot op het bot moeten gaan begrijpen. Daarmee nemen we de spirituele verantwoordelijkheid ter harte, waardoor we, eindelijk, ons kunnen ontwikkelen tot spiritueel volwassene. Of, in ieder geval al doende, er het loodje bij leggen.

Nine Star Ki energie Volle Maan mei; het gebeurt, of je wilt of niet.

De energie van het Nine Star Ki profiel van de volle maan van mei herinnert je eraan om precies dat te doen: verantwoordelijkheid nemen en volwassen worden! Spiritueel volwassen worden! Precies wat het energetische thema van dit jaar van je vraagt.

Oh, en als je het nu nog steeds niet begrijpt, krijg je volgende maand een toegift van de volle maan van juni. Dan mag je dit nog een keer ervaren. Maar dan wordt het je niet meer zo lief en vriendelijk aangereikt als nu. Want wat niet geleerd wil worden, gaat problemen opleveren, die meer moeite kosten om op te lossen. Want wie niet wil leren, moet voelen.

 


De volledige beschrijving van de Nine Star Ki Volle Maan energie, heeft haar plek gevonden in de online Nine Star Ki voorspelling course.

Nine Star Ki online courseWanneer je al langer mijn Volle Maan blogs leest, dan weet je dat mijn beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan veel uitvoeriger is dan hierboven beschreven. Jarenlang heb ik deze kennis ook ruimschoots en vrij gedeeld. Maar nu hebben we een spannend besluit genomen;

De volledige beschrijving van elke Volle Maan profiel wordt vanaf nu alleen nog exclusief in de Nine Star Ki voorspelling 2020 course gepubliceerd.

De Engelstalige en de verkorte versie blijven we delen zoals je gewend bent.

De online leeromgeving biedt het kennisfundament waarop ik meer inhoud, diepgang en achtergrond met je kan delen. En binnen de context van deze besloten omgeving komt de informatie van elk Volle Maan artikel ook beter tot haar recht.

Praktisch

Voor slechts €49,95 krijg je onbeperkt toegang tot de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course én ontvang je elke maand de volledige beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan. Met het oog op de publicatie van mijn Nine Star Ki boek kun je naast de bonussen die nu al in de course zitten, ook nog nieuwe bijzondere extra’s verwachten.

De volledige inhoud van de online Nine Star Ki voorspelling course 2020 lees je hier.

Met het aanmelden voor de online course, creëer je eenvoudig je eigen leeromgeving. Je ontvangt automatisch een mailtje wanneer er een nieuw artikel gepubliceerd is. Gedurende het jaar ontstaat er zo een helder overzicht van alle Volle Maan artikelen

2 gedachten over “Het gebeurt nu – Nine Star Ki energie Volle Maan mei”

 1. Hoi Nina,
  Ik heb net de sessie en deze blog gelezen.
  Dit gaat dus recht in mijn hart.Het gevoel was eerst een soort kramp en dan warmte heel veel warmte.
  Opeens is het mij duidelijk waar en waarom de blokkade, die ik al lang voel vandaan komt. Inderdaad van de hele vroege jeugd. Ook vallen daarmee een aantal dromen en hun betekenis op zijn plaats.
  Dank je.

  1. Dag Helene,
   Dank je wel voor je reactie.. mooi dat de blog iets geopend heeft voor je. En mijn excuus dat ik zo laat reageer; ik zat even midden in een proces van verhuizen.
   Harte groet,
   Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *