Herzie en Leer – NineStarKi energie Volle Maan Juli

Nina-Elshof-Feng-Shui-Herzie-en-Leer

Ben jij een 7-metaal (geboren in een 7-metaal jaar: geboren in 1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002, 2011 en 2020) of een 8-aarde, dan werkt deze volle maan direct uit via jouw element.

Herzie en Leer

De energie van de volle maan van vorige maand was plezierig in vergelijking met waar we nu mee te maken hebben. Dus ik hoop dat je in de gelegenheid bent geweest om een paar prachtige visioenen voor je geestesoog te laten ontstaan, over waar deze gigantische transitie waar we collectief doorheen gaan, toe zal leiden. Want je zult deze visioenen als houvast nodig hebben nu we ons gereed maken voor de tweede helft van dit jaar. Herzie en leer!

Belofte

Het Nine Star Ki profiel van de volle maan van juli is 7-4-8; dat is 7-metaal, 4-hout, 8-aarde. 7-Metaal is het element dat tot uitdrukking komt door middel van het levensaspect ‘kinderen’. Het zijn de kinderen die de belofte voor de toekomst zijn. Maar het is de wijsheid van de wijze, van 8-aarde, die weet hoe je die belofte stimuleert zich op een bewuste en wijze manier te ontvouwen.

Kosmisch

Binnen het grotere proces van de kosmische cyclus waar we ons nu in bevinden, is 8-aarde het element dat je vraagt om pijnlijk nauwkeurig jezelf en je verleden te onderzoeken. Deze maand wordt deze tendens gereflecteerd in de energie van de volle maan. Met andere woorden, de energie van het Nine Star Ki profiel van deze volle maan, nodigt je uit je eigen verleden te onderzoeken en om je persoonlijke mestvaalt om te zetten in vruchtbare compost waar jouw nieuwe toekomst op tot bloei kan komen. 

Eclips

Maar let op, er is iets deze maand waar je extra rekening mee moet houden. Want vanwege de gedeeltelijke eclips van de volle maan, zullen het vooral de meer duistere stukken uit je verleden zijn die erom vragen om te worden getransformeerd in iets dat heilzamer en zegenrijker is voor je systeem en je ziel. 

Het is de angst, de schaamte, de pijn, de woede die je gevangen houdt in situaties die lang geleden hebben plaatsgevonden. Het zijn deze emoties die geïntegreerd willen en moeten worden om het jou mogelijk te maken om verder te gaan met je leven. Om vrij genoeg te zijn om deel te nemen aan de ingrijpende veranderingen die momenteel plaatsvinden. Door jezelf te bevrijden van overtuigingen over jezelf die veroorzaakt zijn door trauma uit het verleden, krijg je de mogelijkheid om de wijsheid die er in besloten ligt te destilleren en toegankelijk te maken voor je. 

Herzie het verleden. 

Herzie jouw verleden!

Nina-Elshof-Feng-Shui-Herzie-en-LeerMisvattingen

Tenminste, dat is wat 8-aarde je toe uitnodigt om te doen: het verleden herzien. En om er dan van te leren! Leer van wat verkeerd ging. Leer van wat je dacht dat goed was, maar bleek niet zo te zijn; van wat om een verontschuldiging vroeg die je niet gegeven hebt; van de schuld die je op je nam die niet de jouwe was.

Nine Star Ki Energie Volle Maan Juli; Waarheid zegt: ‘klaar of niet, ik kom.’

De energie van het Nine Star Ki profiel van de volle maan van juli herinnert je er aan dat er waarheid ligt in het verleden. Dus herzie je verleden! En leer er vervolgens van! Dat is hoe de wijsheid die daarin verborgen ligt, beschikbaar komt. Dat is hoe de waarheid bevrijd wordt. En dat is hoe die waarheid jou bevrijd.

“Waarheid moet geserveerd worden […]. Als gevolg van de wetten van synchroniciteit, is het een order van het universum. Waarheid zegt: ‘klaar of niet, ik kom.’” – Anthony Howard

 


De Volledige Beschrijving Van De Nine Star Ki Volle Maan Energie, Heeft Haar Plek Gevonden In De Online Nine Star Ki Voorspelling Course.

Nine Star Ki online courseWanneer je al langer mijn Volle Maan blogs leest, dan weet je dat mijn beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan veel uitvoeriger is dan hierboven beschreven. Jarenlang heb ik deze kennis ook ruimschoots en vrij gedeeld. Maar nu hebben we een spannend besluit genomen;

De volledige beschrijving van elke Volle Maan profiel wordt vanaf nu alleen nog exclusief in de Nine Star Ki voorspelling 2020 course gepubliceerd.

De Engelstalige en de verkorte versie blijven we delen zoals je gewend bent.

De online leeromgeving biedt het kennisfundament waarop ik meer inhoud, diepgang en achtergrond met je kan delen. En binnen de context van deze besloten omgeving komt de informatie van elk Volle Maan artikel ook beter tot haar recht.

Praktisch

Voor slechts €49,95 krijg je onbeperkt toegang tot de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course én ontvang je elke maand de volledige beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan. Met het oog op de publicatie van mijn Nine Star Ki boek kun je naast de bonussen die nu al in de course zitten, ook nog nieuwe bijzondere extra’s verwachten.

De volledige inhoud van de online Nine Star Ki voorspelling course 2020 lees je hier.

Met het aanmelden voor de online course, creëer je eenvoudig je eigen leeromgeving. Je ontvangt automatisch een mailtje wanneer er een nieuw artikel gepubliceerd is. Gedurende het jaar ontstaat er zo een helder overzicht van alle Volle Maan artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *