Hallo, aarde hier…

Hallo_Aarde_Hier

Hallo, aarde hier…

De Volle Maan van gisterenavond 7 maart, was super waanzinnig magisch en haar energie ebt nog wel even een paar dagen voelbaar na.
In alles houdt deze energie zich bezig met de kracht, ervaring en wijsheid van Moeder Aarde. Zij is het die ons helpt om tot volwassenheid te komen. Zij is het dan ook die ons de lessen aanreikt die geleerd moeten worden. In de stof. Want dat is haar domein: het fysieke.

Klaar met het luchtfietsen en dagdromen!

Dat is de boodschap die Moeder Aarde op dit moment voor ons heeft. Tijd om je voor te bereiden op de echte inwijding die op ieder van ons wacht. Een inwijding in een nieuwe fase, een volgende stap in ontwikkeling. Dagdromen en luchtfietsen is geweldig zolang er geen concrete consequenties aan verbonden zijn. Die fase is nu voorbij. Je krijgt wat je wenst. Dus ‘be careful what you wish for’!

Wat nodig is, is terugkomen in de realiteit van het echte leven.

Terugkomen in de verbondenheid van het aardse bestaan. De aarde roept… Zij maant ons tot luisteren. Zij maant ons tot aandacht voor wat we dagelijks met voeten treden.

Hallo, aarde hier…

‘Jij bestaat uit mij en ik uit jou. Voel je dat wel?’, zegt ze.

Hallo, aarde hier…

‘Voel je lichaam, voel het mijne, wij zijn een.’, zegt ze.

Hallo, aarde hier….

‘En ik ben er voor je als het lastig wordt. Ik ben er voor je als je het eng vindt worden. En ik ben er zeker voor je als je concrete stappen zet op je pad van wording.’, zegt ze.

‘Ik ben er voor je.

Want ik ben het meest stabiele en zekere dat er ooit zal zijn in je leven. Want ik ben Moeder Aarde. Moeder der moeders. Aardser dan aards. En altijd aanwezig om op terug te vallen. Ook als je voorover op je bek gaat. Ik ben er en vang je op. Struikel niet, maar laat je af en toe tegen mij aan leunen. Want ik ben er voor je. Ook in de volgende fase van je ontwikkeling.’

5 gedachten over “Hallo, aarde hier…”

 1. Hai Nina,
  Leuk bericht. Ik dacht dat je even rustig aan ging doen.
  Op dit moment is de aarde een beetje een puinhoop aan het worden. Kijk maar naar de berichten.
  Alles is in een soort van chaos. Kan komen omdat hout nu in het midden zit.
  In mijn omgeving is iedereen depressief, vermoeid, etc
  Dus op naar de Lente.
  Hoi,hoi, Willem

 2. Marie-José Moens

  Mooi! Ja, gaat voor mij over vertrouwen…op ‘,t universum en niet proberen te sturen en controle uit te oefenen. En soms loslaten zonder te weten wat voor deur zich dan gaat openen. Meestal iets wat beter past bij jou/mijn ontwikkeling!

  Meer vanuit mijn hart keuzes te maken en minder in het hoofd te zitten. Een oefening waar ik ook nog dagelijks mij bewust van ben!

 3. Wat een mooi bericht en zo kloppend voor mij (ons thuis) op dit moment.
  Alsof moeder aarde via jou spreekt.

  Bedankt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: