Slaapkamers-Feng-Shui-NinaElshofFengShui

Slaap je goed?

Slaapkamers-Feng-Shui-NinaElshofFengShuiSlaapkamers

Slaapkamers, voor de Q&A sessies van de Feng Shui Academie kreeg ik er een vraag over. Daarom heb ik me deze week even uitgesloofd en een heel verhaal op papier gezet en er een uitgebreide downloadable van gemaakt.

Want slapen is zo belangrijk! Zonder een goede nachtrust ondermijnen we onze hele gezondheid. Je gaat er zelfs eerder door dood! Onderzoek laat echter zien dat maar liefst één op de drie Nederlanders slaapproblemen heeft. Da’s veel. Veel te veel. En het zorgt voor een heel scala aan (gezondheid)problemen.

Downloadable

Daarom dus die downloadable. Gek woord? Het is gewoon een document dat je vanaf de website kunt downloaden en waarin je veel informatie vindt over slapen en slaapkamers. Je leest bijvoorbeeld wat de drie belangrijkste oorzaken zijn van slecht slapen. Wat je heel praktisch zelf kunt doen om het slapen te verbeteren. Maar ook waar je vanuit de Feng Shui aan moet denken als je je slaapkamergenot wilt verbeteren. Klik maar…

Oh ja, die Q&A sessie kun je op YouTube bekijken!

Overigens heb ik in Het Paradijselijke Huis, qua slapen dan, alle hoeken van het huis gezien. Volgende week weer een vervolg op mijn blog serie. Dan lees je ook waarom ik zo graag in een tent slaap. 😀

NinaElshof

Nina Elshof (1961, Brummen) is afgestudeerd als binnenhuisadviseur en Feng Shui consultant. In 1995 heeft zij haar bedrijf Nina Elshof Feng Shui opgericht. Sindsdien werkt zij als Feng Shui Professional met Feng Shui en Nine Star Ki. Haar meer dan twintig jaar ervaring heeft haar een schat aan inzicht en kennis opgeleverd over de achtergronden en diepgang van Feng Shui en Nine Star Ki. Nina heeft inmiddels aan meer dan 1000 mensen en bedrijven een Feng Shui of Nine Star Ki advies gegeven, of in een workshop, cursus of opleiding haar kennis met hen gedeeld.

Leave a Reply