Feng Shui by Nina.shop is nieuw!

Nou ja, Feng Shui is al eeuwen oud en ik ben er ook al even. Maar niet eerder kwamen we zo duidelijk bij elkaar als hier op deze website.

Ik ben Nina Elshof,

Master in Feng Shui en Nine Star Ki astrologie

Al meer dan twintig jaar ben ik persoonlijk en professioneel bezig met Feng Shui en Nine Star Ki. Ik droom, denk, handel en bezie mijn leven en de wereld om mij heen letterlijk vanuit deze filosofie. Daarmee is het meer dan een methode om de omgeving en je leven te harmoniseren. Het ís mijn manier van leven.

Inmiddels heb ik mijn kennis en ervaring met velen mogen delen. Door middel van persoonlijke gesprekken, tijdens internationale lezingen, met mijn boeken, artikelen en interviews en via de Feng Shui Academie.

Met Feng Shui by Nina breng ik de verschillende producten en platforms die ik in de loop der tijden gerealiseerd heb, samen.

Achter de schermen nemen we bewust de tijd om Feng Shui by Nina zorgvuldig verder te laten groeien. We hopen een plek te creëer waar je kunt rond snuffelen, inspiratie opdoet, nieuwe producten ontdekt, dingen mag uitproberen, gratis materiaal download en dingen kunt kopen.

 

Zodat ook jij de magie van Feng Shui kunt ervaren en toepassen in je leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *