Een andere stroming, dat is wat deze Volle Maan voelbaar maakt.

Volle_Maan_December_Zuivere_Levensloop_Stroming

De Volle Maan van december maakt een andere stroming voelbaar.

Het Nine Star Ki profiel van deze Volle Maan van 8 december is 5-1-9. Verborgen nog in de veilige middelste positie van de binnenwereld, laat het element 1-water ervaren dat, onzichtbaar nog maar onmiskenbaar voelbaar, in het innerlijk zich iets roert dat de aanzet kan vormen voor een nieuwe beweging.

Het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van deze maand is 5-1-9, dat wil zeggen, 5-aarde, 1-water, 9-vuur.

Het element 1-water in de middelste positie, staat er een beetje verloren bij. Het is ongeaspecteerd wat wil zeggen dat het geen energetische verbinding heeft met 5-aarde, noch met 9-vuur. Toch voelt dat water zich in die middelste positie wel thuis. Het vindt er de diepgang die het zelf ook zo graag opzoekt.
9-Vuur keert zich met vurig handelen, af van dat gevoelige gewoel daar in die middelste positie. Ook 5-aarde zoekt liever vaste grond onder de voeten dan dat het zich laat meedrijven op een stroom die 1-water aanreikt.

Het is geen eenvoudig profiel.

Toch is het juist in dit jaargetijde en deze periode van het jaar, ontzettend behulpzaam in het opduiken van je verborgen potentieel. Het is een goed moment om eens je gevoelens en intenties te inventariseren. Door het 5-aarde geweld van het afgelopen jaar is het goed mogelijk dat daar misschien onvoldoende tijd en ruimte voor is geweest. Het is ook dit 1-water element dat in de diepste lagen van jezelf, jou verbindt met het collectief onbewuste. Voel die stroming

Dat besef opent de sluizen naar een (volgende maand) daadwerkelijk zichtbare andere, zuiverder levensloop in je leven.

De stroming van 1-water brengt deze maand inspiratie en een gevoel van kracht.

Vertraag deze maand, voel hoe je met elke druppel van je kostbare water in het hier en nu werkt aan het creëren van een krachtige flow van oorspronkelijkheid in je leven. Maak contact met die stroming. Zoek en vind je zuivere levensloop. Ook als de wereld om je heen daar nog lang niet aan toe is, is dit jou innerlijke realiteit van dit moment.

Meer weten?

Volgend jaar worden de Volle Maan blogs wederom en nog krachtiger ingezet als een middel om de energetische uitdagingen van 2023 het hoofd te bieden. Maandelijks wordt de gehele, uitgebreide tekst in de online Nine Star Ki Community geplaatst (hier in de blog lees je een uittreksel). Je ontvangt suggesties voor je altaar, passend bij de energie van die maand. Een affirmatie die resoneert met de energie van het moment, helpt je om je aandacht te focussen en om kracht te ontlenen aan het Nine Star Ki profiel van het moment. Bovendien kun je, als lid van de Nine Star Ki Community, maandelijks de online Volle Maan meditatie bijwonen die geleid wordt door Nina. Onze Nine Star Ki Community is het platform voor gelijkgestemden, waar ruimte is voor hoop en liefde naast realiteitszin en op kennis gebaseerde informatie.

Nieuwsgierig?

Alles over het Live Nine Star Ki Event van 2023, de Nine Star Ki Community, ons speciale VIP-pakket met een uniek en persoonlijk consult om je voor te bereiden op het energetische nieuwe jaar en nog veel meer informatie lees je hier.

2 gedachten over “Een andere stroming, dat is wat deze Volle Maan voelbaar maakt.”

  1. In de uitleg herken ik mijn eigen persoonlijke procesgang, en kan ik er woorden aan geven. Daardoor verruimt zich mijn inzicht,
    Waarvan ik de betekenis nu kan innemen, een plek kan geven , en ruimte wordt gecreëerd voor het volgende bedrijf in mijn eenvoudige bestaan.

    1. Hi M., de Volle Manen hebben door het jaar heen elk zo hun eigen energetische Nine Star Ki profiel. Zo’n profiel vertelt iets over de wijze waarop de energie zich op dat moment in de tijd beweegt. Ongemerkt liften wij mensen op die beweging mee. Met wat ik schrijf hoop ik dat die beweging herkent wordt, zoals jij ook aangeeft, zodat je daar mee bewustzijn op kunt krijgen. Precies zoals je schrijft, helpt dat om er woorden aan te geven. Fijn dat mijn missie voor deze Volle Maan weer een beetje, in ieder geval voor jou, geslaagd is.
      Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *