Beweging. Dat is het.

Beweging

Beweging.

Dat is het.

We zijn in beweging. Een beweging vol pieken en dalen. Vol vergezichten en romantische ontmoetingen. Vol confrontaties en obstakels. Een beweging die ongekend is en we nog niet eerder hebben meegemaakt. Een transformerende beweging.

Ik merk het zelf ook.

In mij is een beweging gaande die meer en meer weg beweegt van verwachtingen en noodzaak en daardoor steeds dichter bij een kern komt. DE kern. Dansende, iridiserende energie tref ik daar aan. Iridiserend betekent overigens ‘kleuren die veranderen naar gelang de positie van de waarnemer en die veroorzaakt worden door interferentie lichtreflecties’ (woorden.org).

Een andere positie innemen zorgt voor een verandering in de waarneming.

Met een ander perspectief kun je dingen zien die je voorheen ontgingen. Het lijkt magie en dat is het eigenlijk ook. Pure magie. De magie die in het leven verborgen zit.

Ondanks mijn kennis en ervaring blijft die levensmagie me verbazen.

Ze houdt zich in een klein hoekje van je bestaan verborgen totdat ze met overrompelende overweldigheid je leven op zijn kop zet, transformeert en je uitnodigt nog meer van dat lieve leven te ontdekken.

Veel van die levensmagie heeft zijn weg gevonden in wie ik ben en waar ik voor sta, wat uiteindelijk zichtbaar is geworden in mijn werk.

En ik ben klaar voor een volgende stap. Ooit, lang geleden, zag ik het: die dansende, iridiserende energie van mijn kern. Het spatte aan alle kanten de ruimte om me heen in. En vaak was dat ook daadwerkelijk merkbaar aanwezig in het dag-dagelijkse leven. Soms ook niet, dan was het even weg.

Nu weet ik dat het een kwestie van perspectief was.

Het was nooit weg, alleen even vanuit de positie die ik op dat moment inname, niet te zien. Nu weet ik ook welke positie ik in moet nemen om alles vanuit het ‘juiste’ perspectief te blijven zien. Dat geeft een kracht als nooit tevoren!

Meer kracht, nog meer levensmagie die zijn weg vindt in mijn leven, mijn zijn en mijn werk.

Ik deel het graag met je. Hier en in de winkel. Op straat of in een consult. Ik deel het in elke les die ik geef, in elk contact dat ik leg en elke ontmoeting die plaatsvindt. Gepland of niet, maar altijd in overrompelende overweldigheid.

De Nine Star Ki & Feng Shui Opleiding zit er vol mee.

Stroomt er van over en deelt het uit. En met eenzelfde overrompelende overweldigheid vindt ze haar weg in jouw leven. Ze raakt je eigen overrompelende overweldigheid aan en kust haar weer wakker. Zodat levensmagie nooit meer uit je waarneming verdwijnt en je leven en werk overstroomt van dansende, iridiserende energie waar jij anderen mee kunt aanraken en wakker kussen.

Dat is wat de opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional biedt.

Geen doekjes er meer om winden hoe praktisch en goed georganiseerd het allemaal is (wat het ook is). Maar recht voor z’n raap: dit is een opleiding die je leert hoe je levensmagie toepast in de praktijk. In de keuken, je woonkamer, je slaapkamer. In je werk en hobbies. Maar bovenal in het liefhebben van het leven zelf, van jouw Zelf! Het is, kortom, een transformerend jaar dat blijvend je kijk op jezelf en het leven verandert. Je perspectief verandert waardoor het iridiserende licht zichtbaar wordt, hoe donker het ook om je heen is!

Aanmelden kan nu met korting! Doen!

2 gedachten over “Beweging. Dat is het.”

 1. Yvonne de Haan-Moorer

  Lieve Nina
  Ik kan wel wat inspiratie of voeding gebruiken. Vind jouw inbreng geweldig. Zou best een cursus//workshop willen doen. Maar on line sloopt me, dus daar heb ik geen zin in/ de energie niet voor.
  Je weet dat ik astroloog ben. Astrologisch zit ik in zwaar weer tot ergens in 2025 (precies moet ik het nog nagaan). Doordat ik nu mantelzorger ben, kom ik aan veel dingen niet toe.
  Is er iets mogelijk, waardoor ik duidelijkheid krijg aangereikt en/of mijn eigen accu wordt opgeladen?
  Lieve groet voor nu
  Yvonne

  1. Lieve Yvonne,
   Het zware weer dient zich voor iedereen anders aan, maar collectief krijgen we er allemaal mee te maken. Voor jou persoonlijk is het een lastige situatie waar je nu in zit. Tegelijkertijd is het kennelijk weer een moment waarop er opnieuw weer groei en ontwikkeling mogelijk is.
   Er wordt nu veel fysiek van je gevergd. Heel begrijpelijk dat je daardoor ervaart dat het online dingen doen je nog meer fysieke energie vraagt en je daar zeker niet van oplaadt. Aarding en het eigen fysieke lichaam herstellen, ankeren en voeden is dan belangrijk. Heel concreet kun je dat doen door je met grote regelmaat te laten masseren. Minimaal 1 x per maand. Ook is het goed om, het liefst heel vroeg ’s ochtends, met blote voeten door het gras te lopen en daarna even rustig te gaan zitten om je voeten te laten drogen. Verder kan het helpen om te zwemmen en vaak in het bos te gaan wandelen. Dus niet in een park, maar echt een bos. Tenslotte kun je de hulp inroepen van een stevige edelsteen die je helpt om energetisch in een hoge frequentie te blijven en tegelijkertijd goed in je lichaam verankerd te blijven. Ik hoop dat dit een beetje helpt!
   Liefs, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *