Dank je wel!

01262023_Dank_Je_Wel

Dank je wel!

Wat was het bijzonder, het Nine Star Ki Event 2023.
Nog niet eerder heb ik zoveel krachtige verbondenheid ervaren als tijdens dit event. Alsof we allemaal familie waren, alsof we allemaal familie zijn! Wat natuurlijk ook zo is. 🙂

Ik realiseerde me aan het einde van de dag dat dit Event weliswaar veel vraagt in tijd, energie, voorbereiding en aandacht, maar dat dat wat het oplevert voor iedereen ook zo waardevol is!

Inmiddels zijn we een beetje bijgekomen van een fantastische en enerverende dag.
Alle enthousiaste bedank mailtjes en prangende vragen zijn beantwoord. Alle spullen uit de winkel staan ook weer bijna allemaal op hun plek. En dinsdag hebben we een supergezellig teamuitje gehad om samen stoom af te blazen.

Gelukkig hebben we allemaal kunnen ontsnappen uit het Wonderland van Alice.

Waarom Alice? Alice stelde ons voor de Nine Star Ki tendensen van drie jaar geleden, de grote vraag: “Who in the world am I? Ah, that’s the great puzzle!”. Het was de opmaat voor drie jaren van zelfonderzoek die, als het goed is, inmiddels geleid hebben tot een antwoord. Wij hebben in ieder geval de nodige goede antwoorden gevonden dinsdag. 🙂

Het antwoord dat jij gevonden hebt, vormt de intentie van waaruit het beeld voor de toekomst zich kan vormen.

Het beeld tot wat je wilt (op)groeien. Het beeld dat de innerlijke beweegreden vormt om te doen wat je doet en om dat beeld ook trouw te blijven en te blijven volgen. No matter what.

Een ding staat als een paal, of beter gezegd een boom, boven water: verbinding is het sleutelwoord.

Verbinding met dat innerlijke beeld. Verbinding met een beeld van de toekomst. Verbinding met jezelf en verbinding met anderen. Zonder een helder innerlijk beeld van wie je bent en waar jij naar op weg bent, ben je namelijk een makkelijke prooi voor chaos en angst. En die verbondenheid van ieder die aanwezig was met elkaar, was ongelooflijk voelbaar afgelopen zondag.

Dank je wel!

Ik ben ontzettend dankbaar dat zo’n grote groep mensen, samen dat gevoel kon creëren.

Dank aan iedereen die er, in de geest of in de stof, bij was afgelopen zondag!

PS:

Het was veel wat ik vertelde, I know. Het was intensief ook. Dat snappen we helemaal. Misschien wil je het allemaal nog eens terug luisteren of lezen.

Dat kan!

We hebben geluisterd naar wat mensen met ons deelden vanuit eerdere ervaringen. Ook de reacties op het Live organiseren van het Nine Star Ki 2023 Event hebben we ter harte genomen. Daarom hebben we een Resumé samengesteld.

Het is een pakket bomvol informatie dat ik graag met je deel!

Het bevat de audio-opnames van de Event dag, die aangevuld worden met een samenvatting in power-point en een e-book met de complete (!) teksten. Als bonus bevat het pakket een volwaardige terugblik zodat je de Nine Star Ki tendensen vanaf 2019 met het heden kunt verbinden. Alles is namelijk verbonden en niets is zelden voor niets. Bestel je eigen Nine Star Ki Event 2023 pakket hier en doe er het hele jaar je voordeel mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *