Nina Live #40 Belemmerde bewegingsvrijheid – De uitdagingen dit jaar van het element 4-hout 28-10-2021

Nina Live #40 Belemmerde bewegingsvrijheid – De uitdagingen dit jaar van het element 4-hout

De afgelopen twee jaar heeft het element 5-aarde de ontplooiing van hout energie behoorlijk dwars gezeten. Daar waar 4-hout vrije verbinding zoekt tussen mensen en zich avontuurlijk en reislustig door het leven beweegt, daar heeft 5-aarde die vrije beweging een flinke halt toegeroepen. Thuisblijven, lockdowns, landen die dicht gaan, grenzen op slot… 5-Aarde heeft als consoliderend en conserverend element de energie van 4-hout van alle kanten op slot gegooid. .

Letterlijk beperkt 5-aarde de vrije ontwikkeling van het individu en de ontwikkeling van het eigen levensverhaal van het individu. De maakbaarheidsgedachte van 5-aarde beperkt eveneens de verbinding met een natuurlijke ordening zoals 4-hout voorstaat. Een voorbeeld van het conflict dat tussen de natuurlijke ordening van 4-hout en de maakbaarheidsgedachte van 5-aarde is ontstaan, is het ontwikkelen van een vaccin waarmee de gezondheid (een aspect van 5-aarde) beïnvloed kan worden en waardoor ziek worden zogenaamd voorkomen kan worden. 4-Hout daarentegen gaat er van uit dat ziek worden bij een gezond leven hoort.

Het maakt een natuurlijk onderdeel uit van het levensproces en gaat dat ook niet uit de weg.
Lees nog veel meer in de nieuwsbrief van deze week. 

 

Liefs Nina

2 gedachten over “Nina Live #40 Belemmerde bewegingsvrijheid – De uitdagingen dit jaar van het element 4-hout 28-10-2021”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: