Welkom in de wereld van Nina Elshof Feng Shui

Feng Shui is oud, heel oud, maar ontegenzeggelijk actueler dan ooit. Want één van de belangrijkste veroorzakers van geluk en ongeluk, van voorspoed en ellende, is de kwaliteit van je omgeving. Van je huis waar je woont, van het gebouw waar je werkt en de straat waar je huis staat. Feng Shui maakt je bewust van die invloed en Nina legt je op deze site in heldere en praktische bewoordingen uit hoe Feng Shui werkt en hoe je het kunt toepassen.

Feng Shui

Feng Shui is een oude, filosofische methode om de relatie tussen de mens en zijn omgeving inzichtelijk te maken. Daarmee wordt die omgeving ‘hanteerbaar ‘ gemaakt waardoor beschreven kan worden welke invloed de omgeving op de mens uitoefent. Feng Shui reikt een aantal praktische handvatten aan om deze invloed te vertalen naar objectieve parameters met als doel het welzijn, het welbevinden, het geluk en de gezondheid van de mens die zich in die omgeving bevindt, te verbeteren.

Nine Star Ki

Nine Star Ki is een vorm van Chinese astrologie die toegepast wordt binnen de Feng Shui. Het is net als de Feng Shui zelf, al duizenden jaren oud en beiden zijn gebaseerd op gelijke principes die zijn ontwikkeld vanuit een filosofische kijk op de universele wetten van de kosmos. Deze zijn te herleiden tot de Negen Verschijningsvormen van de Vijf Elementen die op hun beurt weer verschillende aspecten van Yin en Yang representeren. Nine Star Ki geeft zicht op de werking van deze verschillende aspecten in iemands leven.

bussines-01

Feng Shui & Nine Star Ki consulten

Inmiddels wordt Nina erkend als dé specialist op het gebied van Feng Shui en Nine Star Ki in Nederland. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van diverse projecten waarin zorg en aandacht voor de mens centraal staat. Projecten zijn door haar onder meer gerealiseerd in de zorgomgeving, de uitvaartbranche, bij de overheid, in de commerciële dienstverlening, in winkelconcepten en het onderwijs.

Daarbij geeft Nina ook persoonlijke aankoop (ver-)bouw en woonadviezen. Je huis is de meest belangrijke plek in je leven. Het is de plek waar je jezelf moet kunnen zijn, waar je je thuis moet kunnen voelen. Met een Feng Shui consult kun je je huis en daarmee je leven weer in balans brengen. Feng Shui gaat daarmee veel verder dan het alleen maar het leuk neerzetten van het meubilair. Met Feng Shui zorg je voor vernieuwing van de Chi energie die je inspireert en ondersteunt.

bussines-02

Lezing & presentatie

Van een praktische workshop over het inrichten van een fijne werkplek tot een diepgaande lezing over Feng Shui; The art of Quantum Physics. In beide vormen heeft Nina door de jaren heen veel ervaring opgedaan tijdens lezingen, seminars, internationale webinars, workshops en evenementen.

De invulling van een lezing of workshop gebeurt in overleg met de opdrachtgever. Het onderwerp wordt benaderd vanuit de filosofie van Feng Shui en Nine Star Ki. Hiermee sluit Nina aan op de belevingswereld van de deelnemer of de organisatie en wordt Feng Shui en Nine Star Ki tastbaar en persoonlijk. Het resultaat is een inspirerende lezing of workshop met veel herkenning wat aanzet geeft tot hilarische momenten én tot reflectie en transformatie.

bussines-03

Feng Shui Academie

Nina Elshof heeft als gerenommeerd Feng Shui specialist de erkende beroepsopleiding Feng Shui ontwikkeld. De Feng Shui Academie onderwijst de vaardigheid om de theoretische kennis van Feng Shui zelf in de praktijk toe te passen. Naast de inwijding in de toepassingskunst van Feng Shui, is de opleiding een pad van persoonlijke bewustwording om je eigen leven beter in balans te brengen en je welbevinden te vergroten. Het resultaat is dat je de uitdagingen van het leven met een groter gemak en vanuit een dieper bewustzijn tegemoet treedt. Vervolgens kun je als Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

Ervaringen met Nine Star Ki