Feng Shui en Nine Star Ki Consult en Advies

Voor het evenwicht waarin jij optimaal kunt wonen en werken

Je huis is de meest belangrijke plek in je leven. Het is de plek waar je jezelf kunt zijn, waar je je thuis wilt voelen. Maar soms is je huis nog geen thuis. Er mist nog iets. Of er wringt nog iets. Met een Feng Shui consult kun je je huis en daarmee je leven weer in balans brengen. Met Feng Shui maak je van je huis een thuis.

In een persoonlijk advies wordt een analyse van je huis gemaakt. Deze analyse maakt duidelijk hoe het huis zich in relatie tot jou en je eventuele huisgenoten of gezinsleden verhoudt en ook omgekeerd; hoe jij je tot het huis verhoudt. Feng Shui gaat daarmee veel verder dan het alleen maar het leuk neerzetten van het meubilair. Het helpt je om je leven te veranderen door in je huis te beginnen. “Change your home and your life will be changed”™, zegt Nina al jaren lang.

Een dergelijke Feng Shui analyse en bijbehorend advies kan als basis dienen voor (ver-)bouw plannen of herinrichting van je huis. Het kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes als je gaat verhuizen en het helpt je je werkplek en bedrijfspand te optimaliseren.

Feng Shui consult

Een Feng Shui consult geeft inzicht in hoe jij en je huis met elkaar omgaan. Het laat je zien wat de kwaliteiten en uitdagingen zijn en het brengt onder woorden wat het energetische karakter van je huis is. Natuurlijk gebeurt dat allemaal niet willekeurig maar vormt Feng Shui de objectieve graadmeter die je helpt je huis te begrijpen door middel van de conceptuele wereld van de vijf elementen.

 

Met de persoonlijke Nine Star Ki profielen van jou en je gezinsleden als bewoners van het huis, wordt helder wat de invloed van het huis op jullie persoonlijk is.

Een Feng Shui consult reikt je de handvatten aan om één harmonieuze omgeving te creëren waar de energie vrij stroomt die zowel jouzelf als je huis voedt. En dat niet alleen, Feng Shui biedt je de kans om met aandacht te kijken naar de boodschap die je huis je wil laten zien.

Het resultaat van een Feng Shui consult is dat je anders naar je huis gaat kijken en daardoor ook naar jezelf. Je ziet dat je huis een weerspiegeling van alle facetten van jezelf is en ook waar je huis, en dus jij ook, een steuntje in de rug kan gebruiken.

 

Het lijkt bijna op toveren maar het verzetten van bijvoorbeeld een tafel kan een effect teweeg brengen dat onvoorstelbaar is en waardoor er bijna onmiddellijk iets in je kan ontspannen. Alles lijkt daardoor makkelijker te gaan. Je huis wordt steeds lichter. Jij wordt steeds lichter. Het leven wordt steeds lichter en bewuster.

Kiezen voor een Feng Shui consult voor je huis, is kiezen voor het toelaten van licht en liefde in je leven.

Nine Star Ki consult

Nine Star Ki is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Het is heel bijzonder want geen enkele andere duidingstechniek is zo treffend eenvoudig en verrassend verhelderend als Nine Star Ki.

 

Aan de hand van je geboortedatum wordt je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden. Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

 

Een persoonlijk Nine Star Ki consult geeft je inzicht in die bewegingen. Je krijgt antwoord op de vragen die op dit moment voor je leven. En er wordt gekeken naar jouw persoonlijke Nine Star Ki profiel in relatie tot bijvoorbeeld het Nine Star Ki profiel van het jaar, of in relatie tot beslissingen die genomen moeten worden, of wegen die ingeslagen of verlaten moeten worden.

Een Nine Star Ki consult kan voelen alsof de mist optrekt!

 

Het effect van een Nine Star Ki consult is dat je met meer liefde naar jezelf kunt kijken. Het maakt je bewust van processen en patronen in je leven. Dat inzicht is heel waardevol omdat je daardoor kunt herkennen waar het (weer) mis dreigt te gaan. Je krijgt daardoor de mogelijkheid om te kiezen en je leven op een andere, meer bewuste wijze, richting te geven. En je krijgt daardoor ook een veel duidelijker beeld van wat jij nodig hebt en wat voor jou het beste werkt!

 

Bewaren

Uitwerking Feng Shui consult

Tijdens een Feng Shui consult geeft Nina uitleg over de analyse die vooraf van je huis of bedrijfspand is gemaakt. Je krijgt uitgelegd hoe de woning vanuit Feng Shui gezien kan worden en wat dat betekent voor jou en je medebewoners.

 

Er is veel aandacht voor het energetische verhaal dat het huis vertelt als reflectie van de energetische patronen die zich in je leven en in dat van je medebewoners laten zien. Knelpunten of problemen – zoals je die eventueel ook zelf kunt ervaren – worden vervolgens besproken en er wordt uitgelegd wat de uitwerking daarvan is op je persoonlijke leven.

 

Bijvoorbeeld ergens in huis is een lekkage; afhankelijk van de plek waar deze zich bevindt kan dat gevolgen hebben voor je emoties, financiële situatie of de relatie bijvoorbeeld. Daarna krijg je heel praktische aanwijzingen hoe je de situatie kunt verbeteren en oplossen. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van:

  • kleuradviezen (het verven van een muur, andere kleur kussens op de bank)
  • inrichtingsadviezen (de bank moet in de andere hoek staan, deze stoel moet weg
  • deze ruimte zou eigenlijk een andere functie moeten krijgen)
  • energetische adviezen (deze deur dient vaker gebruikt te worden anders stroomt de energie onvoldoende naar binnen, deze hoek dreigt te stagneren dus bijvoorbeeld licht aanbrengen)

Alles afhankelijk van wat aangetroffen wordt, wat de mogelijkheden zijn en welke oplossing het beste bij jou persoonlijk past. Dit laatste is het allerbelangrijkste. Het gaat immers om het creëren van een prettige woonomgeving die ruimte biedt aan jou om te zijn wie je bent!

 

Het gaat immers om het creëren van een prettige woonomgeving die ruimte biedt aan jou om te zijn wie je bent!

Tarieven

Woon-Atelier-Winkel

Nina ontvangt je graag in haar woon-atelier-winkel in Zutphen voor een persoonlijk Feng Shui advies. Hierbij wordt gewerkt met de plattegronden van de woning en de vragen die er leven. In grote lijnen wordt besproken wat opvalt aan de plattegrond en waar je rekening mee moet houden. De nadruk ligt op het inzicht geven in wat het effect van de plattegrond is op je leven en welbevinden en op het kiezen van een zo gunstig mogelijke indeling en gebruik van de woning.

 

Er is tijdens het consult ruimte voor de vragen die er leven zoals welke kleuren je het beste kunt gebruiken bijvoorbeeld. Of welk kind er het beste op welke slaapkamer kan slapen.

 

Je ontvangt een informatiemapje met de basisuitleg over Feng Shui en een toelichting op het begrippenkader dat gehanteerd wordt.

 

Het consult in Zutphen duurt circa 2,5 uur. Het tarief hiervoor, inclusief het voorwerk dat verricht wordt, bedraagt € 550,=. Het is de bedoeling dat je zelf aantekeningen maakt van dit gesprek.

 

Online

In grote lijnen wordt besproken wat opvalt aan de plattegrond en waar je rekening mee moet houden. De nadruk ligt op het inzicht wat het huis voor je te betekenen heeft en op een zo gunstig mogelijke indeling en gebruik van het huis.

 

Er is tijdens het consult ruimte voor de vragen die er bij je leven en waar een passend antwoord op geformuleerd wordt. Op de dag van het consult ontvang je een unieke link die toegang geeft tot de beveiligde en geheime online omgeving. Het consult wordt opgenomen op video zodat je het later nog eens terug kunt kijken. Daarnaast ontvang je ter voorbereiding per mail de nodige basisinformatie over Feng Shui.

 

Je maakt van tevoren zelf een keuze hoe lang het consult mag duren. Dat kan 1, 1,5 of 2 uur zijn. Het starttarief is € 125,=.

 

Op locatie

Een Feng Shui consult op locatie duurt minimaal 3 uur, afhankelijk van de grootte van het huis en de vragen die er bij je leven. De investering voor een dergelijk advies begint bij € 1.750,=. Dit is inclusief btw en voorbereidingstijd, exclusief reiskosten. Klik op de button en neem contact op met je vragen zodat we een persoonlijk voorstel op maat voor je kunnen maken.

 

Bedrijfsconsult

Wil je graag Feng Shui advies voor een bedrijfspand? Klik op de button en neem contact op voor een voorstel op maat.

Neem contact op voor een persoonlijk voorstel

Uitwerking Nine Star Ki consult

Tijdens je bezoek aan onze woon-atelier-winkel, legt Nina in een persoonlijk gesprek uit hoe je Nine Star Ki profiel er uit ziet. Aan de hand van je geboortedatum laat het Nine Star Ki profiel de energetische rode draad van je leven zien; waar wil deze heen, welke vorm wil het aannemen, waar zit de blokkade.

Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. In een persoonlijk Nine Star Ki consult krijg je antwoord op de vragen die op dit moment voor je leven. Daarbij wordt tevens gekeken naar het persoonlijke Nine Star Ki profiel in relatie tot bijvoorbeeld het Nine Star Ki profiel van het jaar, of in relatie tot beslissingen die genomen moeten worden, of wegen die ingeslagen of verlaten moeten worden.

 

Online

Als je niet in de gelegenheid bent om naar Zutphen te komen, kan er ook een afspraak gemaakt worden voor een online consult.

In een online, persoonlijk gesprek met Nina, legt zij de kwaliteiten van je Nine Star Ki profiel uit en geeft antwoord op je vragen. Het consult wordt opgenomen op video. Hiervan ontvang je een persoonlijke link zodat je het later nog eens terug kunt kijken. Deze video is alleen bestemd voor jou en niet zichtbaar voor anderen.

Tarieven

Een Nine Star Ki consult, zowel online als live in de woon-advies-winkel, duurt een uur. De investering voor zo’n persoonlijk consult bedraagt €125,=. Dit is inclusief btw en voorbereidingstijd.

Maak een afspraak

Feng Shui consult bij verhuizing

Mocht er sprake zijn van een Feng Shui consult voor een woning waar je naartoe gaat verhuizen, dan zullen er nog geen knelpunten of problemen zijn die je al als zodanig ervaren hebt.

Focus tijdens een dergelijk consult is er dan ook op gericht te voorkomen dat het specifieke energetische karakter van het huis en de zwakke schakels die zich daarin mogelijk bevinden, zich zullen uitwerken in de levens van de nieuwe bewoners.

De aandacht zal er tevens op gericht zijn een zo gunstig mogelijke indeling en gebruik van de woning te adviseren. Daarbij wordt eveneens weer gebruik gemaakt van kleur-, materiaal- en inrichtingsadviezen.

Bewaren

Ervaringen van klanten

Ik ken Nina al een aantal jaren en heb al eerder gebruik gemaakt van haar adviezen. Dus toen wij ons nieuwe huis wilden gaan huren en ik voelde ik dat er iets niet klopte heb ik gelijk contact met haar opgenomen. Mijn gevoel klopte: het huis was uit balans. Dusdanig dat het zonder aanpassingen voor zowel onze relatie als onze financiën behoorlijke consequenties had kunnen hebben. Iets dat ik al voorvoelde, maar waar ik mijn vinger niet direct op kon leggen. Samen met Nina hebben we de plattegronden van het huis bekeken en zij heeft ons heel duidelijk uitgelegd welke aanpassingen er nodig waren en waarom. Gelijk daarna voelde ik een enorme opluchting en rust en ik wist: dit klopt. De aanpassingen zijn gedaan en inmiddels wonen we met veel plezier in ons heerlijke nieuwe huis!
Carola van BemmelFood & Lifestyle Coach - SugarChallenge
Wij wonen op een heerlijke plek in een prachtig huis. Als mens voel ik me in huis, in mijn woonomgeving gehinderd door de buurman. Geen onaardige man maar wel dominant en erg aanwezig. Het voelt voor me alsof ik de hele dag alert moet zijn, wat toch een soort stress in mijn systeem geeft.
Nina vertelde ons dat het ons zou helpen als we onze eettafel anders zouden neerzetten. Hij stond in het midden van de kamer. Als we hem zouden opschuiven tot aan het raam zou dat een gunstig effect hebben, op de manier waarop we onze omgeving ervaren en ook op onze manier van functioneren in die omgeving. De energie zou veel beter stromen waardoor veel dingen met meer gemak konden gebeuren maar voor mij persoonlijk zou het veel verschil maken omdat ik me veel ontspannener zou kunnen bewegen. Ik begrijp het idee achter feng shui maar kan niet in exacte feng shui termen herhalen waarom dit zo zou zijn (de relatie van je eigen positie in het totale plaatje) dus daar waag ik me niet aan.
Het is verbijsterend wat het 2,50m verzetten van een eettafel voor gevolgen had/heeft.

Ik woon 18 jaar op deze plek en bijna onmiddellijk ging iets in me onstpannen. Ik kan het niet verklaren maar ben gewoon dankbaar en blij mee. Ik ben me nauwelijks nog bewust van het bestaan van de buurman. Buiten dat heeft onze tafel een heel nieuwe dimensie gekregen. Hij wordt voortdurend gebruikt voor heel veel dingen. Het is een genot om er te zitten en door zijn positie bij het raam lijkt alsof we altijd buiten eten, ook al zitten we binnen.
Gek genoeg lijkt ons huis 2 keer zo groot en alles lijkt makkelijker te gaan.
Voor mezelf voelt het als een klein wonder, vooral als ik kijk naar wat dit heeft teweeg gebracht.
Er zijn nog een heleboel dingen waar we mee verder kunnen en we zijn er bijzonder geïnspireerd mee bezig.

Lieve Nina, dank je wel.

Gabriëlla