Feng Shui en Nine Star Ki Consult en Advies

Voor het evenwicht waarin jij optimaal kunt wonen en werken

Je huis is de meest belangrijke plek in je leven. Het is de plek waar je jezelf moet kunnen zijn, waar je je thuis moet kunnen voelen. Met een Feng Shui consult kun je je huis en daarmee je leven weer in balans brengen.

In een persoonlijk advies wordt een analyse van het huis of pand en de relatie daarvan tot de bewoners of gebruikers, inzichtelijk gemaakt. Feng Shui gaat daarmee veel verder dan het alleen maar het leuk neerzetten van het meubilair.

Een dergelijk advies kan als basis dienen voor (ver-)bouw plannen, herinrichting, bij verhuizing en het optimaliseren van werkplek en bedrijfspand.

Feng Shui consult

Een Feng Shui consult geeft inzicht in de kwaliteiten en knelpunten van een woonhuis of werkomgeving. Het benoemt het energetische karakter van een pand en hoe dat vanuit de Feng Shui gezien kan worden.

Met de Nine Star Ki profielen van de bewoners of eigenaar wordt helder wat de invloed van de bestaande situatie kan betekenen voor de bewoners.

Een Feng Shui consult reikt je de handvatten aan om één harmonieuze omgeving te creëren waar de energie vrij stroomt die zowel jouzelf als je huis voedt.

Het resultaat van een Feng Shui consult is dat je anders naar je huis gaat kijken en daardoor ook naar jezelf. Je ziet dat je huis een weerspiegeling van alle facetten van jezelf is en ook waar je huis een steuntje in de rug kan gebruiken.

Het lijkt bijna op toveren maar het verzetten van bijvoorbeeld een tafel kan een effect teweeg brengen dat onvoorstelbaar is en waardoor er bijna onmiddellijk iets in je kan ontspannen. Alles lijkt daardoor makkelijker te gaan. Je huis wordt steeds lichter. Jij wordt steeds lichter. Het leven wordt steeds lichter en bewuster.

Nine Star Ki consult

Tijdens een Nine Star Ki consult vertel ik je aan de hand van je geboortedatum en je Nine Star Ki getallen met welke talenten en kwaliteiten je geboren bent en hoe je deze het beste in kunt zetten.

Ook wordt uitgelegd welke ‘handicaps’ je kunt ervaren in je leven en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Dit inzicht helpt jou om te voorkomen dat ze je talenten en kwaliteiten gaan ondermijnen.

Uiteraard wordt jouw persoonlijke profiel ook geplaatst in de energetische tendensen die opdat moment actueel zijn.

Een Nine Star Ki consult kan voelen alsof de mist optrekt!

Het effect van een Nine Star Ki consult is dat je met meer liefde naar jezelf kunt kijken. Het maakt je bewust van processen en patronen in je leven. Dat inzicht is heel waardevol omdat je daardoor kunt herkennen waar het (weer) mis dreigt te gaan. Je krijgt daardoor de mogelijkheid om te kiezen en je leven op een andere, meer bewuste wijze, richting te geven. En je krijgt daardoor ook een veel duidelijker beeld van wat jij nodig hebt en wat voor jou het beste werkt!

Bewaren

Uitwerking Feng Shui consult

Tijdens het consult aan huis geef ik uitleg over de -vooraf gemaakte- analyse van het woonhuis of bedrijfspand. De knelpunten of problemen die hierbij zichtbaar worden, bespreken we en er wordt uitgelegd wat de uitwerking daarvan is op het persoonlijke leven.

Aansluitend geef ik heel praktische aanwijzingen hoe je de situatie kunt verbeteren en oplossen. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van;

 

kleuradviezen;

het verven van een muur, andere kleur kussens op de bank,

inrichtingsadviezen;

die bank kan in de andere hoek staan, deze stoel mag weg, deze ruimte kan beter deze functie krijgen

en energetische adviezen;

deze deur dient vaker gebruikt te worden om meer energie te krijgen, deze hoek dreigt te stagneren dus breng er meer licht aan met een lamp.

 

Dit alles is afhankelijk van wat aangetroffen wordt, wat de mogelijkheden zijn en welke oplossingen het beste bij jou persoonlijk past. Dit laatste is hierin het allerbelangrijkste.

 

Het gaat immers om het creëren van een prettige woonomgeving die ruimte biedt aan jou en eventueel je gezin om te zijn die je bent!

Tarieven

Atelier

Ik ontvang je graag in mijn atelier in Zutphen voor een persoonlijk Feng Shui advies. Hierbij werk ik met de plattegronden van de woning en de vragen die er leven. Het starttarief hiervoor is €250,- inclusief btw en voorbereidingstijd.

 

Op locatie

Een Feng Shui consult op locatie duurt minimaal 3 uur, afhankelijk van de grootte van het huis en de vragen die je hebt. De investering voor een dergelijk advies begint bij €950,-. Dit is inclusief btw en voorbereidingstijd, exclusief reiskosten.

 

Bedrijfsconsult

Wil je graag Feng Shui advies voor een bedrijfspand? Neem dan contact op voor een voorstel op maat.

Neem contact op voor een persoonlijk voorstel

Uitwerking Nine Star Ki consult

Een persoonlijke Nine Star Ki consult duurt 1 uur. We spreken elkaar online of in mijn atelier in Zutphen.

Het online gesprek wordt opgenomen op video. Hiervan ontvang je een persoonlijke link zodat je het later nog kan terugkijken. Deze video is alleen bestemd voor jou en niet zichtbaar voor anderen.

Tarieven

De investering voor een persoonlijke Nine Star Ki consult is €125,- inclusief btw en mijn voorbereidingstijd. Voor bedrijven en ondernemers is dit bedrag exclusief btw.

Maak een afspraak

Feng Shui consult bij verhuizing

Mocht er sprake zijn van een Feng Shui consult voor een woning waar je naartoe gaat verhuizen, dan zullen er nog geen knelpunten of problemen zijn die je al als zodanig ervaren hebt.

Focus tijdens een dergelijk consult is er dan ook op gericht te voorkomen dat het specifieke energetische karakter van het huis en de zwakke schakels die zich daarin mogelijk bevinden, zich zullen uitwerken in de levens van de nieuwe bewoners.

De aandacht zal er tevens op gericht zijn een zo gunstig mogelijke indeling en gebruik van de woning te adviseren. Daarbij wordt eveneens weer gebruik gemaakt van kleur-, materiaal- en inrichtingsadviezen.

Bewaren

Ervaringen van klanten

Ik ken Nina al een aantal jaren en heb al eerder gebruik gemaakt van haar adviezen. Dus toen wij ons nieuwe huis wilden gaan huren en ik voelde ik dat er iets niet klopte heb ik gelijk contact met haar opgenomen. Mijn gevoel klopte: het huis was uit balans. Dusdanig dat het zonder aanpassingen voor zowel onze relatie als onze financiën behoorlijke consequenties had kunnen hebben. Iets dat ik al voorvoelde, maar waar ik mijn vinger niet direct op kon leggen. Samen met Nina hebben we de plattegronden van het huis bekeken en zij heeft ons heel duidelijk uitgelegd welke aanpassingen er nodig waren en waarom. Gelijk daarna voelde ik een enorme opluchting en rust en ik wist: dit klopt. De aanpassingen zijn gedaan en inmiddels wonen we met veel plezier in ons heerlijke nieuwe huis!
Carola van BemmelFood & Lifestyle Coach - SugarChallenge
Wij wonen op een heerlijke plek in een prachtig huis. Als mens voel ik me in huis, in mijn woonomgeving gehinderd door de buurman. Geen onaardige man maar wel dominant en erg aanwezig. Het voelt voor me alsof ik de hele dag alert moet zijn, wat toch een soort stress in mijn systeem geeft.
Nina vertelde ons dat het ons zou helpen als we onze eettafel anders zouden neerzetten. Hij stond in het midden van de kamer. Als we hem zouden opschuiven tot aan het raam zou dat een gunstig effect hebben, op de manier waarop we onze omgeving ervaren en ook op onze manier van functioneren in die omgeving. De energie zou veel beter stromen waardoor veel dingen met meer gemak konden gebeuren maar voor mij persoonlijk zou het veel verschil maken omdat ik me veel ontspannener zou kunnen bewegen. Ik begrijp het idee achter feng shui maar kan niet in exacte feng shui termen herhalen waarom dit zo zou zijn (de relatie van je eigen positie in het totale plaatje) dus daar waag ik me niet aan.
Het is verbijsterend wat het 2,50m verzetten van een eettafel voor gevolgen had/heeft.

Ik woon 18 jaar op deze plek en bijna onmiddellijk ging iets in me onstpannen. Ik kan het niet verklaren maar ben gewoon dankbaar en blij mee. Ik ben me nauwelijks nog bewust van het bestaan van de buurman. Buiten dat heeft onze tafel een heel nieuwe dimensie gekregen. Hij wordt voortdurend gebruikt voor heel veel dingen. Het is een genot om er te zitten en door zijn positie bij het raam lijkt alsof we altijd buiten eten, ook al zitten we binnen.
Gek genoeg lijkt ons huis 2 keer zo groot en alles lijkt makkelijker te gaan.
Voor mezelf voelt het als een klein wonder, vooral als ik kijk naar wat dit heeft teweeg gebracht.
Er zijn nog een heleboel dingen waar we mee verder kunnen en we zijn er bijzonder geïnspireerd mee bezig.

Lieve Nina, dank je wel.

Gabriëlla