Feng Shui brengt harmonie in je omgeving.

Nine Star Ki geeft balans aan je leven.

Samen zorgen zij voor het evenwicht waarin jij optimaal kunt wonen en werken.

auteur, docent en master Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki

Bewaren

Your home is where everything comes together; working & living.

Open the doors to a more happy and conscious life.

Feng Shui is oud, heel oud, maar ontegenzeggelijk actueler dan ooit.

In de meer dan twintig jaar dat ik nu met Feng Shui werk, heb ik de wereld van Feng Shui tot in de uithoeken leren ontdekken; het was een waar avontuur dat gelukkig nog lang niet afgelopen is. Op deze site neem ik je stap voor stap mee op een reis door deze wereld. Ik leg je uit wat Feng Shui precies is, hoe het werkt en hoe je het kunt toepassen in de hoop dat je net zo enthousiast over Feng Shui zult worden als ik!

Meer over Nina

 

1 sept Magisch Feng Shui en Huis & Ziel

Ter ere van het 25-jarige jubileum van Centrum Djoj verzorgt Nina een tweetal workshops.

In Huis & Ziel ontdek je wat de invloed van jouw omgeving is op je geluk en gezondheid.

In Magisch Feng Shui laat Nina je ervaren hoe het werken met Feng Shui niet alleen je leven kan veranderen maar ook hoe we ons verbinden met anderen en onszelf. Klik voor meer info en de volledige programmering.

Terugkijken Nina in Een Andere Kijk

In de eerste aflevering van Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap sprak Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof. Nina verteld aan de hand van haar persoonlijke verhaal over de invloed van de omgeving op ons welbevinden. Bekijk de uitzending.

Bewaren

Bewaren

Nina Elshof, aflevering, Een Andere Kijk, Persoonlijk leiderschap

Ontvang New Feng Shui Energy

Met mijn New Feng Shui Energy-updates wil ik je een nieuw, dieper inzicht geven op wonen, werken en leven.
Aan de hand van persoonlijke verhalen en de tendensen in de wereld, deel ik mijn visie op de relatie met onze dierbaren, de omgeving en het leven bezien vanuit de Feng Shui en Nine Star Ki.

Je wordt je hierdoor meer bewust van jouw houding en het effect daarvan op hoe jij je voelt en de verschillende relaties ervaart. Zodat je vanuit meer inzicht keuzes kunt maken in hoe jij je omgeving en je leven vormgeeft.

 

Meld je aan en ontvang de New Feng Shui Energy direct in jouw mailbox

Bewaren

Spreker

Voor een publiek gaan staan is geen kunst, iets met verve en inhoud overbrengen, een gave. Een gave waarover Nina in meerdere opzichten beschikt waardoor ze garant staat voor herkenning, hilarische momenten én reflectie en transformatie. Lees verder.

Opleidingen

Leer meer over Feng Shui en Nine Star Ki. Nina heeft haar kennis en jarenlange ervaring in Feng Shui en Nine Star Ki samengebracht bij de Feng Shui Academie. Hier volg je inspirerend workshops en opleidingen in Feng Shui en Nine Star Ki. Lees meer.

Consulten

Nina helpt je jouw leefomgeving te verbeteren zodat je huis, jouw thuis wordt. Ze geeft individuele consulten en Feng Shui adviezen opmaat in wonen, werken en bij (ver-)bouw plannen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Lees verder.

Bewaren

Bewaren

Bewaren